To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - Podgrzewane fotele?

kotos0 - 25-11-2009, 09:33
Temat postu: Podgrzewane fotele?
Witam w moim miśku jest skórzana tapicerka i w pełni elektryczne fotele i mam pytanie czy w tych galach jest podgrzewanie foteli?
jac33k - 25-11-2009, 16:07

Ja z kolei widziałem welur z grzaniem ale bez elektryki.
W E33A teraz wkładałem welur z grzaniem i też szukam do E54A skóry z grzaniem i elektryką.
Jednak nie widziałem jeszcze nigdy w galancie i skóry i grzania i elektryki.
Jutro przemierzę w sigmie czy z niej pasują do E54A. Bo chyba trzeba w łatwiejszą drogę skręcić :/

Krzyzak - 26-11-2009, 08:35

jac33k napisał/a:
Jednak nie widziałem jeszcze nigdy w galancie i skóry i grzania i elektryki.

ja widziałem w EAx; ale rozumiem, że rozważania dotyczą E5x

jac33k - 26-11-2009, 10:26

Krzyzak: Dokładnie, chodzi o serię E5x, w E3x wiem że jest samo grzanie , nie było elektryki ani skór. W E5x widziałem welur z grzaniem i skórę z elektryką. Co nie zmienia faktu że fotele z E5x powinny pasować do E3x tudzież z Sigmy do E3x a co za tym idzie do E5x.
A w Sigmie jest na pewno taka kombinacja, kolega ma tak wyposażony egzemplarz.

Frost - 27-11-2009, 15:06

Ja w swoim E88A mam fotele skórzane, elektryczne, podgrzewane, zabrane z modelu EAX, przód jest identyczny jak w E5x, gorzej z tylną kanapą - bo nie pasuje, tyle że w moim nie ma tylnej kanapy więc to nie problem :D
Jeżeli chodzi o samo podłączenie elektryki to banalnie proste, gorzej z podłączniem grzania, ponieważ poza dobrą znajomością elektryki potrzebne są jeszcze włączniki a te trzeba juz przygarnąć z innego auta ..............