To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - uchwyt do tel komórkowego

Anonymous - 06-09-2006, 13:29
Temat postu: uchwyt do tel komórkowego
Witam, jak sobie poradziliście z montażem uchwytu komórki, mam zestaw głośnomówiący NOKIA 6610-już zamontowany, ale aparat na kablu woże narazie pod popielniczką, nie mam pomysłu gdzie zamontować uchwyt- coby nie przeszkadzał i nie kolidował
z ewentualnym wybuchem poduszek. Może ktoś z Was ma coś takjiego u siebie i może się podzielić info- jakieś fotki?
Dzięki i pozdrawiam

arekp - 06-09-2006, 17:23

Widzialem w kilku Carismach uchwyt zamontowany ponizej schowka na okulary (swoja droga nie wiem jak Wam ale mi okulary sie tam nie mieszcza) obok nog pasazera.
Anonymous - 06-09-2006, 19:38

Sam mam ten problem i myślę że zakupię sobie mocowanie na przyssawkę takie do mocowania np. nawigacji.
piotras - 06-09-2006, 23:03

Mam u siebie taki uchwyt na przyssawke i sprawdza sie w 100%
Anonymous - 07-09-2006, 00:29

moge Ci oddać za free uchwyt na zestawa tylko musisz mi go bezinwazyjnie zdemontowac z mojego wozu :)
Mój uchwyt to orginalny od carizmy uchwyt montowany obok schowka.
pozdro

Efa! - 07-09-2006, 02:27

Ja mam kupiony za 12zł na stacji Lotos na Osowej w Gdańsku (tam, gdzie często spotyka się MM Trójmiasto :-) ). Przylepiłam go na samym środku kokpitu. Sprawdził się dla Nokii 6170 i dla 6610i
Robson86 - 07-09-2006, 09:26

Ja np. mam obok kierownicy, taki mały "magnesik z zaczepem" :mrgreen: . Jest w miarę niewidoczny, ale jak powiesze na nim telefon(koniecznie w pokrowcu)to telefon mam zawsze na widoku.
...choc powiem szczerze, ze z niego nie korzystam(telefon trzymam na srodkowym tunelu w "pojemniku" na puszki)...a, na tym magnesiku najczesciej wisi...choinka zapachowa :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 07-09-2006, 09:38

piotras napisał/a:
Mam u siebie taki uchwyt na przyssawke i sprawdza sie w 100%

Ja również uważam, że uchwyt na przyssawkę jest bardzo dobrym rozwiązaniem.

Anonymous - 07-09-2006, 16:39
Temat postu: problem
dzięki za tak liczny odzew, ale sam uchwyt do tel posiadam- inny nie wchodzi w grę bo jest od zestawu gł. mów. i ma podł. kablowe, chodziło mi tylko o miejsce przykręcenia.
Pozdro

STRUSIU - 08-09-2006, 13:10

Mam zestaw głośnomuwiący w swojej Cari.
Uchwyt zamontowany jest na tunelu między siedzieniami obok rączki hamulca ręcznego.
Wieczorem postaram się wstawić foto.

Obiecałem i wklejam.

Anonymous - 08-09-2006, 15:29
Temat postu: uchwyt
OK czekam
Anonymous - 10-09-2006, 10:34

Ja zdecydowałem się jak widać , na wklejenie za pomocą taśmy dwustronnej maty antypoślizgowej - zdaje egzamin .
Świetne miejsce na komórkowca, zawsze pod ręką.

Anonymous - 10-09-2006, 18:05
Temat postu: Mocowanie uchwytu
Bardzo dziękuję Panowie, dobrze że jest możliwość skorzystania z czyjegoś doświadczenia w myśl zasady -po co wywarzać otwarte drzwi
jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Darek