To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - [Cari 1.6] Cari 1.6 2001 z Wadowic

juar_78 - 28-11-2009, 22:09
Temat postu: [Cari 1.6] Cari 1.6 2001 z Wadowic
Znalazłem takie autko. Zdjęcia duże. Co można o nim powiedzieć ?

Cari 1,6

robertdg - 28-11-2009, 22:27

juar_78, w perspektywie tylu wyglada jakby klapa po lewej stronie nie miala szczeliny z blotnikiem na dole pod lampa, no i chyba plama na tapicerce pasazera, powyzej klameczki otwierania, przednia lewa lampa jakby tak jakos delikatnie inaczej pasowala, brak zdjecia auta z prawej strony, brak zdjecia komory silnika, brak zdjecia tylnej kanapy i przestrzeni bagazowej, popros o te zdjecia, ogolonie na zdjeciach nie wyglada strasznie, male niedociagniecia moga byc spowodowane wada zdjec
Robson86 - 30-11-2009, 20:19

Dodatkowo nosek maski troszke bardziej odstaje niz powinien (od "nerek")...
jesli zdjecia nie oszukuja to poszczegolne elementy wnetrza sa troszke bardzj powycierane "zmeczone" niz pokazuje to tak maly przebieg jakim jest 100 000km...
Pozdroo

uh4 - 02-12-2009, 22:05

Co do tapicerki to jest wytarta na ponad 200 tyś km.
juar_78 - 03-12-2009, 23:15

Dzięki za odpowiedzi.
Normalnie ja to już wątpie, czy można kupić auto, które nie jest jakoś kombinowane :D

robertdg - 03-12-2009, 23:19

juar_78 napisał/a:
Normalnie ja to już wątpie, czy można kupić auto, które nie jest jakoś kombinowane
kupujac nowe z salonu tez nie masz pewnosci, a mowa tutaj raczej o samochodach uzywanych, nie mozna od 10-o letniego auta wymagac idealu, wszystko sie z czasem zuzywa.
juar_78 - 04-12-2009, 16:03

Zgoda.
Szkoda tylko, że w ogłoszeniach mowa o autach z przebiegiem od 100 do 150 tys. km a na miejscu się okazuje, że wszystko tak powycierane jakby było dwa razy tyle.
Jak sprzedajacy kombinuje na przebiegu to wielce prawdopodobne, że kombinuje ze wszystkim innym.

robertdg - 04-12-2009, 20:45

juar_78 napisał/a:
Jak sprzedajacy kombinuje na przebiegu to wielce prawdopodobne, że kombinuje ze wszystkim innym.
tego nie unikniesz, ale powiedzmy sobie szczerze kto w dzisiejszych czasach nie kombinuje aby zarobic,
juar_78 napisał/a:
wszystko tak powycierane jakby było dwa razy tyle
moglobyc duzo jezdzone na krotkich odcinkach miejskich, albo firmowka/sluzbowka/flotowka
juar_78 - 05-12-2009, 20:47

robertdg napisał/a:
juar_78 napisał/a:
tego nie unikniesz, ale powiedzmy sobie szczerze kto w dzisiejszych czasach nie kombinuje aby zarobic

Wiem, że to norma, ale trochę to smutne, że u nas zarobić = oszukiwać.
Teraz jestem na etapie przywozu Colta CJ z Niemiec. Mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie.