To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Ogólne - nowe HP pomocy!!!

snowrider22 - 30-11-2009, 17:38
Temat postu: nowe HP pomocy!!!
cześć,

witam wszystkich i proszę o pomoc...

po rozbiciu swojego el-miśka po dłuższym namyśle postanowiłem nabyć nowego ale już tego najnowszego HP 178KM.
no i zaczęły się schody, a mianowicie okazuje się, że jest problem z dostępnością. można zamówić na styczniową produkcje i termin realizacji marzec 2010. a ja potrzebuje wozu już teraz.

i tu prośba do Was poszukuje każdej możliwości nabycia takiego wozu... mogą być demówki od dealerów, poleasingowe czy inne.

z góry dziękuje.

HugoOrmo - 06-12-2009, 22:56

Kolego,
Kup w Bundesrepublik...dealerzy maja auta dostepne i widzialem nawet HP z mala paka...

pzdr

snowrider22 - 06-12-2009, 23:33

dziękuję
po tym jak nikt sie nie odezwał podjąłem poszukiwania i już to zrobiłem, teraz jestem na etapie załatwiania formalności

dziękuje

[ Dodano: 27-12-2009, 18:36 ]

temat do zamknięcia.

przyjechał z Niemiec i mam Hp z krótką paką.
rewelacja...
teraz testuje i rozkoszuję się mruczeniem nowego serduszka...

Mondo_cane - 18-02-2010, 20:57

I jak się Hp-ek sprawuje? Ja w dalszym ciągu szukam odpowiedzi na proste pytanie - czy ilość miejsca lub system ustawienia fotela kierowcy się zmienił (poprawił?) pomiędzy tymi dwoma wersjami ? Jak pisałem w innym temacie mam 202 cm wzrostu i najwyraźniej problem ze zmieszczeniem się za kółkiem w L200...

KUBA

snowrider22 - 19-02-2010, 00:22

na ten temat raczej tu nie dyskutowaliśmy, bo gabaryty wnętrza raczej się nie zmieniły.
Mondo_cane - 19-02-2010, 14:07

OK snowrider22 ;) A reszta parametrów i przede wszystkim odczuć w porównaniu do poprzedniej wersji? Pytam w tym wątku i pewnie nie raz jeszcze zadam inne pytania na tym forum bo jakoś nie potrafię się rozstać z wizją mnie za kierownicą L200. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz? :)

KUBA