To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Kraków (lotnisko Balice) - Cieszyn

bart1924 - 06-12-2009, 12:44
Temat postu: Kraków (lotnisko Balice) - Cieszyn
Panowie mam pewien problem, a mianowicie wybieram się do Wiednia i nie wiem którędy jechać z lotniska w Balicach do Cieszyna, prosiłbym o wypowiedź osób którzy orientują się w tamtych terenach.

Myślałem, żeby jechać na Skawinę, Kalwarię, Wadowice i do Bielska. Jechał ktoś tą trasą?
Zastanawiam się tylko czy jest sens, czy może od razu kierować się na A4 i tam odbić na Tychy, ewentualnie w Chrzanowie na Oświęcim...

Adaho_krak - 06-12-2009, 13:22

Najszybciej to na A-4 i póżniej odbić na Cieszyn. Cały czas autostrada.
bart1924 napisał/a:
Myślałem, żeby jechać na Skawinę, Kalwarię, Wadowice i do Bielska. Jechał ktoś tą trasą?

Masakra, wąsko, brak pobocza, duży ruch, kręta droga praktycznie zero możliwości wyprzedaznia. Czas przejazdu od 2 - 3 razy dłużej niż przez A-4.

bart1924 - 06-12-2009, 13:29

Adaho_krak napisał/a:
bart1924 napisał/a:

Masakra, wąsko, brak pobocza, duży ruch, kręta droga praktycznie zero możliwości wyprzedaznia. Czas przejazdu od 2 - 3 razy dłużej niż przez A-4.

nie wiedziałem, że tam jest taka kiepska droga, w takim razie będę musiał wybić sobie z głowy tamtą trasę i chyba pojadę A4. Pozdrawiam!

Adaho_krak - 06-12-2009, 15:20

bart1924 napisał/a:
nie wiedziałem, że tam jest taka kiepska droga, w takim razie będę musiał wybić sobie z głowy tamtą trasę i chyba pojadę A4. Pozdrawiam!

Dodam jeszcze, że w wakacje b.r., w niedzielę, około godziny 12.oo, trasa Kraków-Bielsko-Biała przez Skawinę, Wadowice = powyżej 2 godzin.