To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spotkanie spo(r)towe

gzesiolek - 08-12-2009, 14:53
Temat postu: Spotkanie spo(r)towe
Witam wszystkich,
Podczas dysput na tematy okolo-spotowe padl pomysl spotkania urozmaiconego jakimis rozgrywkami itp.
Tak sie sklada iz wlasnie z firmy zalatwiamy sobie sale.
Tylko ze z firmy jest nas maks 8 osób chętnych i biorąc pod uwagę wypadki losowe nie daje to pewności zebrania druzyn...
Tutaj moje pytanie czy wśród mitsumaniaków znalazły by się ze 4osoby chętne na rozgrywki w kosza (ew. siatkę, bo z nogi jestem noga)
Termin każda środa g.18. Miejsce prześle dla zainteresowanych, ale blisko centrum i po spotkaniach sportowych można uzupełnić kalorie chmielnym napojem "izotonicznym"...

Premiera już jutro więc jakby co piszcie tu na priv lub na maila jeszcze dziś: gziajor@op.pl

Zapraszam

Nemoi - 08-12-2009, 14:58

hej ja bylbym chetny tylko gdzie i jakie koszty?
gzesiolek - 08-12-2009, 15:04

Nemoi napisał/a:
hej ja bylbym chetny tylko gdzie i jakie koszty?

Masz info na priva...

Ktos jeszcze chetny?

Adaho_krak - 08-12-2009, 15:16

gzesiolek, daj info może i ja się zdecyduje, ale tylko co drugi tydzień.
gzesiolek - 08-12-2009, 16:06

Adaho_krak, poszło na priva

[ Dodano: 09-12-2009, 15:16 ]
Jak widze skonczylo sie na zainteresowaniu 4 osob i nikt nie potwierdzil zainteresowania obietnica przyjscia dzis... no nic... dzisiaj bedzie nas 8...
ale jakby byl ktos chetny dawac znac...

gres - 21-12-2009, 11:41

kurcze dobre tylko termin kiepskawy, gdyby jednak wyszło tak że w jakąś środę bede mogł to odezwe się wcześniej - ok?
Adaho_krak - 22-12-2009, 11:02

gzesiolek napisał/a:
Jak widze skonczylo sie na zainteresowaniu 4 osob i nikt nie potwierdzil zainteresowania obietnica przyjscia dzis... no nic... dzisiaj bedzie nas 8...
ale jakby byl ktos chetny dawac znac...

Niestety jak dla mnie za wcześnie :( dopiero koło godz. 20 mogę coś rozkminić.

kuken - 22-12-2009, 12:19

Szkoda, że kosz. Jakby to była piłeczka kopana to bardzo, bardzo chętnie, gdyby ktoś wiedział, miał miejsce dla 2 graczy to ja i kumpel jesteśmy do zagospodarowania.
Nemoi - 23-12-2009, 20:39

ja rowniez dopiero po 20 jestem dostepny
gzesiolek - 25-12-2009, 00:49

Niestety godzina 18 nie do ruszenia...

kuken napisał/a:
Szkoda, że kosz. Jakby to była piłeczka kopana to bardzo, bardzo chętnie, gdyby ktoś wiedział, miał miejsce dla 2 graczy to ja i kumpel jesteśmy do zagospodarowania.

Roznie jest z dyscyplinami, byl kosz, byla pileczka... sa milosnicy jednej i drugiej...
Dam znac kiedy kolejne rozgrywki ;)

[ Dodano: 17-03-2010, 11:54 ]
Odnawiam temat.
Bo nam sklad sie nieco sypie i zamiast min. 10 przychodzi nas 6 ;)

Jak sa chetni to dawac znac.
miejsce Kazimierz, Waska 7, LO VI w sali w basemencie
termin niezmieniony kazda sroda 18-19:30
koszt 10zl/os premierowo jednorazowa oplata pozniej jak ktos sie zadeklaruje placimy z gory na miesiac...
dyscyplina: kosz i pileczka (mozliwa tez siatka i pingpong;) )

Dzis tez zapraszam chetnych.

Jesli bedzie odzew to moze wyprosze u mojej zony i 3tygodniowej corki chwile w niedziele i wpadne na spota choc na chwilke...

Pozdrawiam
:D
GZ