Nasze Miśki - ~~Lancerek~~
GóR3K - 14-12-2009, 18:39 Temat postu: ~~Lancerek~~ Witam wszystkich
Jest to moja pierwsze auto
Z założenia miał to być samochód do dojeżdżania do szkoły.
Misiek został przeze mnie osobiście sprowadzony z Niemiec 4 dni temu .
Serducho 1.3 75km. rocznik 96.zadbany od "dziadka" 58 rocznik
Zamierzam wprowadzić parę modyfikacji ,ale nie mam zbytnio pomysłu,liczę na pomoc.
mój misiek wygląda tak :
lipa40 - 14-12-2009, 18:52
GóR3K napisał/a: | sprowadzony z Niemiec 4 dni temu . |
i już chcesz go modyfikować , eeeeeeeeetamm najpierw troszku pojeździj
Witaj na forumie
Kaucz - 14-12-2009, 21:47
GóR3K napisał/a: | Zamierzam wprowadzić parę modyfikacji ,ale nie mam zbytnio pomysłu,liczę na pomoc.
|
Felunek ;p
GóR3K - 14-12-2009, 22:04
Kaucz napisał/a: | GóR3K napisał/a: | Zamierzam wprowadzić parę modyfikacji ,ale nie mam zbytnio pomysłu,liczę na pomoc.
|
Felunek ;p |
No właśnie tak myślałem bo ni jak mi się widzi jazda na 13'tkachz gumami całorocznymi
Kaucz - 14-12-2009, 22:23
Jeździłem na całorocznych przez pół roku w Hondzie. Nigdy więcej. Porażka na całej linii. W ogóle mi to się drogi nie trzymało tak jak powinno.
Felunek radzę jakieś ładne 14tki albo 15tki jak wejdą. Byle profil za niski nie był bo inaczej będzie trochę komicznie to wyglądać moim zdaniem .
londolut - 14-12-2009, 22:26
GóR3K, 15" to optimum pomiędzy resztką komfortu a fajnym wyglądem. Do tego przydałby się jakiś zestaw sprężyn żeby go lekko posadzić bo nadkola z przodu wyglądają komicznie nawet przy 16".
Lancernik ładny, szkoda, że 1.6 w tej budzie to takie rzadkie zjawisko Pakuj 2.5 z Gala
GóR3K - 16-12-2009, 19:26
londolut napisał/a: | GóR3K, 15" to optimum pomiędzy resztką komfortu a fajnym wyglądem. Do tego przydałby się jakiś zestaw sprężyn żeby go lekko posadzić bo nadkola z przodu wyglądają komicznie nawet przy 16".
Lancernik ładny, szkoda, że 1.6 w tej budzie to takie rzadkie zjawisko Pakuj 2.5 z Gala |
Myślałem nad 1.8(jeżeli się nie mylę) z colta ale to w dalekiej przyszłości
Nev-X - 16-12-2009, 20:38
Tak jak chłopaki pisali, ładna felga + gleba i będzie git
Widać że samochodzik zadbany (przynajmniej na zdjęciach) gratuluje zakupu i witam na forum
PS. Tylko proszę Cię nie rób z niego "Evo" jak co niektórzy porażka totalna
GóR3K - 16-12-2009, 20:44
Nev-X napisał/a: | Tak jak chłopaki pisali, ładna felga + gleba i będzie git
Widać że samochodzik zadbany (przynajmniej na zdjęciach) gratuluje zakupu i witam na forum
PS. Tylko proszę Cię nie rób z niego "Evo" jak co niektórzy porażka totalna |
Evo odpada,mam podobne zdanie.
Najważniejsze ,że na "łeb" nie kapie i dowiezie na miejsce:p
Felga i zawias najprędzej na lato ,mam dylemat co do wzoru felg (szprychy,pełne,czy ramiona)
Endrjus - 16-12-2009, 21:00
Wygląda na zadbaną sztukę. Świetna deska rozdzielcza, jak oceniasz materiały? I jak z miejscem z tyłu? Felgi proponuję klasyczne, pięcioramienne ewentualnie coś w stylu BBS-ów tak jak ja miałem w swoim lansie
Hugo - 16-12-2009, 22:16
Endrjus napisał/a: | jak oceniasz materiały? | Mogę conieco napisać, bo brat miał Colta CJ0 (te same wnętrze tylko w kolorze czarnym). A więc deska rozdzielcza od szyby do połowy wysokości z naprawdę świetnego (jak na tę klasę auta), miękkiego i trwałego materiału, pozostała część to typowe dla japońców, twarde i trochę trzeszczące plastiki. Ale jakość spasowania na naprawdę wysokim (jak na klasę auta) poziomie.
Kaucz - 16-12-2009, 22:29
Hugo napisał/a: | A więc deska rozdzielcza od szyby do połowy wysokości z naprawdę świetnego (jak na tę klasę auta), miękkiego i trwałego materiału, pozostała część to typowe dla japońców, twarde i trochę trzeszczące plastiki. Ale jakość spasowania na naprawdę wysokim (jak na klasę auta) poziomie. |
Patrząc na fotę widzę szary plastik. Chociaż tak samo widziałem czarny plastik na zdjęciach obecnego Civica na otomoto 3 lata temu.
Co do felg: jakieś niezbyt drogie 5 ramienne i będzie grała gitara .
Przykładowo takie: http://www.felgi-opony.co...tec_tornado.jpg
14tki będą wg mnie elegancko wyglądać.
Tu masz przykład jak to na moim obecnym aucie się prezentuje:
http://img188.imageshack....02921576370.jpg
GóR3K - 17-12-2009, 11:35
Co sadzicie o tym felunku ?
j-rules - 17-12-2009, 12:42
nie wiem czmeu ale te fele mi sie kojarza z Audi
rosomak1983 - 17-12-2009, 12:57
GóR3K napisał/a: | Co sadzicie o tym felunku ?
|
nie daj cos innego
|
|
|