Lancer Ogólne - Lancer do ślubu
Anonymous - 11-09-2006, 11:05 Temat postu: Lancer do ślubu Dzieńdobry,
28 października się żenię i wymyśliłem sobie że do ślubu i na wesele fajnie byłoby podjechać rajdówką - Lancerem.
Chciałbym żeby można było tego Lancera okleić jak rajdówke na zewnątrz, ale wewnątrz żeby to był normalny cywilny samochód - w końcu panna młoda nie może się pobrudzić.
Czekam na propozycje czy ktoś i za ile mógłby być moim kierowcą z samochodem, lub w co chyba nie wierze wynająć na te kilka godzin lub dzień auto ??
pozdrawiam
Bartłomiej Jóźwiak
juzek@ndt-system.com.pl
Anonymous - 11-09-2006, 11:22
Ja Lancerem "Civil wersion" już 4 razy woziłem do ślubu - patrz link
zdjecie 1
zdjęcie 2
zdjęcie 3
zdjecie 4
Karwoś - 11-09-2006, 19:07
Też kilka razy woziłem - ale to tez Cywil.
http://www.3xl.in.lublin....letni-215-40-17
Anonymous - 17-09-2006, 15:22
jak we Wrocławiu to służe pomocą, zdjeć nie potrafię zamieścić ale myślę że wiem o co ci chodzi, sam w przyszłości będę chciał tak samo więc życze szczęścia i powodzenia kolego
Anonymous - 21-09-2006, 18:31 Temat postu: Re: Lancer do ślubu
juzek napisał/a: | Dzieńdobry,
28 października się żenię i wymyśliłem sobie że do ślubu i na wesele fajnie byłoby podjechać rajdówką - Lancerem.
Chciałbym żeby można było tego Lancera okleić jak rajdówke na zewnątrz, ale wewnątrz żeby to był normalny cywilny samochód - w końcu panna młoda nie może się pobrudzić.
Czekam na propozycje czy ktoś i za ile mógłby być moim kierowcą z samochodem, lub w co chyba nie wierze wynająć na te kilka godzin lub dzień auto ??
pozdrawiam
Bartłomiej Jóźwiak
juzek@ndt-system.com.pl |
Jak nadal szukasz może mogę coś załatwić (Evo 8, może 9)- odezwij się.
|
|
|