To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - Czy ktoś z naszych kupił tego Gala?

Fotomisia - 19-12-2009, 11:57
Temat postu: Czy ktoś z naszych kupił tego Gala?
Jak w temacie. Jestem ciekawa czy to ktoś z naszych kupił tego Gala:
http://allegro.pl/item857...shi_galant.html

Myślałam żeby go kupić i zrobić swapa silnika, ale ktoś mnie uprzedził :cry: Autko wygląda, że w ładnym stanie, do tego z klimą i na ładnych nawet alusach. Szkoda kurcze. Tym bardziej, że to mój ulubiony kolor (dla tego modelu).
Ale jeśli go ktoś z naszych kupił to przynajmniej będę szczęśliwa, że innemu mitsumaniakowi posłuży :wink:

ell - 19-12-2009, 16:25

Kurcze, fajny faktycznie :) Sam bym zrobił swapa gdybym wiedzial :D Niestety ja też nie jestem tym szczęśliwcem, ale póki co moj misiek jeszcze daje rade jakos ;) O widze, ze koleżanka z zamrożonego szczecina ;)
Fotomisia - 19-12-2009, 18:10

Tak :mrgreen: Pogoda nas faktycznie nie rozpieszcza :wink:
Ja kupiłam ostatnio Gala ze sprawnym silnikiem (tzn prawie sprawnym bo paski i uszczelniacze do wymiany), ale za to z zewnątrz trochę do zrobienia mam. Przynajmniej maskę, błotnik i zderzak chciałabym wymienić lub polakierować. A egzemplarz z ogłoszenia w tak ładnym stanie, że przy moim nic bym nie robiła tylko silnik przerzuciła, tzn mąż by przerzucił :D

No szkoda, ale za późno się zorientowałam i ktoś już kupił :wink:

ell - 21-12-2009, 18:46

No mój gal też wymaga trochę pracy ciągle, chociaż i tak już trochę w niego włożyłem odkąd go mam (lipiec). Do tego na początku wrzesnia ktoś mi cofnął na światłach i wgniótł trochę buźkę miśkowi, na szczęście tylko błotniki delikatnie. Taka zamiana była by fajna bo samochód jak jeździ to jeździ świetnie ;)