To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] EA2A SE Pabianice prośba o opinię,Lubań,okolice

pawik - 21-12-2009, 22:57
Temat postu: [EAx 97-04] EA2A SE Pabianice prośba o opinię,Lubań,okolice
Witam prośba o opinie z góry dzieki

http://otomoto.pl/mitsubi...-C10649282.html

Kod:

Mitsubishi Galant -2.0*SPORT EDITION*SUPER STAN!Wydrukuj ofertę
Cena (brutto):
15 800 PLN / 3 774 EUR (do negocjacji)

Ubezpieczenie OC AC:
Oblicz i porównaj składki 12 towarzystw w naszym kalkulatorze OC AC

Typ:
Sedan / Limuzyna

Informacje:
Rok produkcji: 2000, 175 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 1998 cm3, benzyna, fioletowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy,

Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe, pod. przednia szyba

Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany

Opis pojazdu:
Auto świeżo sprowadzone z Niemiec na kołach. W 100% bezwypadkowe. Kupione bezpośrednio od drugiego właściciela. Stan techniczny i wizualny bardzo dobry. Wnętrze auta zadbane. Silnik w bardzo dobrym stanie pracuje równo i cicho, bez żadnych wycieków. Blacharka bez wgnieceń, rdzy i zarysowań! Przegląd niemiecki ważny do 03.2011, co świadczy o bardzo dobrym stanie auta, udokumentowany przebieg!
Nie wymaga najmniejszego wkładu finansowego!
Auto godne uwagi. Pełna dokumentacja. Polecam i zapraszam do oglądania!!!

Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , Pabianice (woj. łódzkie),
tel.: +48 604-115-373

II GAL
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10974991
Kod:
Mitsubishi Galant sport Wydrukuj ofertę
Cena (brutto):
19 200 PLN / 4 586 EUR

Ubezpieczenie OC AC:
Oblicz i porównaj składki 12 towarzystw w naszym kalkulatorze OC AC

Typ:
Sedan / Limuzyna

Informacje:
Rok produkcji: 1999, 190 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna+LPG, szary-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.

Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, instalacja gazowa, tempomat, światła przeciwmgłowe

Dodatkowe informacje:
garażowany

Opis pojazdu:
po wymianie rozrzadu, kpl. opon zimowych z felgami stalowymi + opony letnie z felgami 17,
2,5 V6
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , okolice krakowa (woj. małopolskie),
tel.: +48 510086884

IIIGAL
http://moto.allegro.pl/it...ejestracji.html

Kod:

Opis
Rok produkcji (1900 - 2100):    1999
Przebieg (km):    115854
Pojemność silnika (cm3):    1998
Moc silnika (KM):    136
Skrzynia biegów:    Manualna
Rodzaj paliwa:    Benzyna
Typ:    Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi:    4/5
Kolor:    Czerwony
Stan:    Używany
Uszkodzony:    Nie
Wyposażenie    ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe    Bezwypadkowy, Kupiony w salonie, Serwisowany w ASO, Sprowadzony

Zamów inspekcję

zdjęcia się ładują... poczekaj......

PERFEKCYJNIE UTRZYMANY GALANT SPROWADZONY Z NIEMIEC.

WYPOSAZENIE

KLIMATYZACJA KLIMATRONIK AUTOMATYCZNA

4 PODUSZKI POWIETRZNE

4 ELEKTRYCZNE SZYBY

ELEKTRYCZNE LUSTERKA

WSPOMAGANIE KIEROWNICY

CENTRALNY ZAMEK

ALUFELGI 17 CALI!!!

ABS

HALOGENY

I WIELE INNYCH DODATKÓW

AUTO SPRZEDAJE Z KOMPLETEM DOKUMENTÓW CELNO SKARBOWYCH (KOSZT REJESTRACJI 230ZŁ).

KUPUJĄCY IDZIE PROSTO DO WYDZIAŁU KOMUNIKACJI.

AKCYZA RECYKLING PRZEGLĄD TLUMACZENIA OPŁACONE.  WYSTAWIAM FAKTURĘ VAT. KUPUJĄCY ZWOLNIONY Z OPŁATY SKARBOWEJ.

ZGADZAM SIĘ NA WSZELAKIE PRZEGLĄDY I INSPEKCJE W SALONIE MITSUBISHI CZY INNYCH WARSZTATACH.

NA MIEJSCU MOŻNA KUPIĆ OC I WRÓCIĆ SAMOCHODEM DO DOMU.

TEL. 504584858

PRZED KUP TERAZ KONIECZNIE ZADZWOŃ W PRZECIWNYM WYPADKU TRANSAKCJA NIEWAŻNA!!

BIAŁE MALUTKIE PLAMKI, KTÓRE WIDZISZ PONIŻEJ NA BŁOTNIKU I MASCE TO PADAJĄCY ŚNIEG..

[img][/img][img][/img] [img][/img]

Kmer - 21-12-2009, 23:08

Zdjęcia trochę małe i ciężko coś z nich wywnioskować,ale to co się rzuca w oczy to felgi od zwykłej wersji,nie od SE tu są założone 15 a powinny być 17,brak oznaczeń na klapie,ciekawe jest jeszcze to po co ta pajęczyna kabli,i ta puszka na obudowie bezpieczników???Na lewym kielichu prawdopodobne ogniska korozji,chyba ze tak pada światło na lakier.
Ogólnie auto odpicowane,silnik się ładnie błyszczy.
Poproś o numer VIN bo jakoś nie przekonuje mnie to ze jest to rocznik 2000.

Prośba dodaj do ogłoszenia z 2-3 zdjęcia auta tak jak masz podane we wzorze.

misza116 - 22-12-2009, 10:28

Nie chcę nikogo oczerniać, boto nie w moim interesie, ale już raz pisałem w wątku o autach tego Pana.

Raz był wątek z tym samym autem, wystawionym raz jako auto z Pabianic, raz z Bełchatowa, ten sam nr tel., ale....różne numery rejestracyjne, dobrze kojarzę? :)

Ale to w sumie może nic nie znaczyć, Gali Pan ma sporo, co jakiś czas widzę na otomoto, zawsze takie same ujęcia, z których niewiele widać, i zawsze igła.

Byłem raz oglądąc igłę u niego, super atrakcyjna cena, ale do igły było mu baaardzo daleko.

Jak masz blisko - podjedź sam, jak daleko - poproś kogoś z okolicy, bo jadąc kawał drogi możesz się rozczarować

Tomek83 - 22-12-2009, 13:34

Wydaje mi sie ze SE byly produkowane do 2000r czyli ostatni wypust to 99,wiec ten raczej nie bedzie 2000! Tak jak napisal Kmer-brak orginalnych felg-gdzie sie podzialy? Ciekawe czy te na ktorych stoi to zimowki,bo jesli letnie,to trzeba jeszcze na nie kupic oponki.brak oznaczen na klapie,kielich od strony kierowcy zzarty przez rdze,komora silnika bardzo czysta,podejrzewam ze myta, auto jest cale odpicowane nawet widac ze opony gosc wyplakowal!!!! zdjecia gosc robi beznadziejne,nic na nich nie widac,ciekawe czy to specjalnie czy przypadkowo?? najechane 175 -pewnie do rozrzadu+rejestracja i wyniesie jakies 18-19 tys zł,za duzo
Anonymous - 22-12-2009, 17:12

Galant z pierwszego ogłoszenia jest mi znany.

Już go oglądałem i pisałem na forum.

Pan z tego ogłoszenia stosuje ciekawe sposoby na sprzedanie auta.....

Zciąga auto na lawecie, naprawia, picuje i jedzie do niemiec po tablice......i wciska ludziom że dopiero przyjechał, a że książkę serwisową to ma, tylko on nie wie gdzie ją zapodział i że nie wie nawet do kiedy ma wpisy bo nie przeglądał (????????), a do tego podczas oględzin (prowadzonych przeze mnie) pan twierdził że nie było nic robione.....a ja mu pokazałem że był wymieniany przedni prawy błotnik (był srebrny i nawet kolor mu pokazałem). Silnik "ZIMNY" i nie jeżdzony był o dziwo "NIE ZIMNY". tzn jak się dotykało samego motoru, to był totalnie neutralny ze swoją temperaturą.....

Aha.....Podobno miał 2, który był młodsszy i za te same pieniądze, i jeździł nim jego ojciec......

Na pytanie czy mogę obejżeć usłyszałem: No akurat Tata pojechał do niemiec........

misza116 - 23-12-2009, 09:45

Forest_Taft, jak ja oglądałem auto u tego pana, historyjka o ojcu też była aktualna :D .

Był drugi, młodszy, ale jeździł nim ojciec, i w sumie nawet nie wie, czy go sobie nie zostawi.. Jeśli czyta forum, to niedługo może jakoś zaktualizuje historie