Archiwum - [Cari 1.6 Gaz]
Xavi - 23-12-2009, 11:16 Temat postu: [Cari 1.6 Gaz] znalazlem ciekawa oferte tylko cos cena mnie odstrasza jakos malo chca, daje linka do aukcji jak mozecie to zerknijcie na tyl autka wydaje mi sie ze chyba byla jakas kolizja ale moze mi sie wydaje (zderzeak strona kierowcy tyl )
KLIK
Matejko - 23-12-2009, 12:15
ten tyl to masz racje, do tego pasta polerska w szczelinie w zderzaku, chyba powinny byc 2 poduszki, aczkolwiek kolor deski dyskfalifikuje oklejenie itp.
zuzycie wnetrza *2 do przebiegu
zbycho77 - 23-12-2009, 12:20
Nie jestem "szpecem" w ocenie auta ze zdjęcia, ale ogólnie nie jest źle. Rzeczywiście trzeba by się dokładniej przyjrzeć tyłowi. Może fachowcy powiedzą ci coś więcej. Moim zdaniem jest jednak BARDZO tania, biorąc pod uwagę podawany przebieg i fakt, że ma sekwencję na pokładzie. Z opisu nie wynika czy jest z polskiego salonu, czy ściągana - może jeszcze do opłat....
marek85 - 26-12-2009, 00:45
zbycho77 napisał/a: | Z opisu nie wynika czy jest z polskiego salonu, czy ściągana - może jeszcze do opłat... |
na zdjęciach jest na obcych, prawdopodobnie holenderskich blachach
Robson86 - 26-12-2009, 15:09
Wlot powietrza od strony kierowcy wylamany, a od strony pasazera....jakas dorobka ktora wlasciciel sam zrobil Nakladka na sprzeglo sciagnieta (tzn guma), prawa strona bezposrednio przy nawiewach, cos nie tak tam jest , brak poduchy dla pasazera,
zbycho77 napisał/a: | Rzeczywiście trzeba by się dokładniej przyjrzeć tyłowi |
a dokladniej lewt tylny naroznik, prawdopodobnie chwilowo kiedys mogl zniknac a w zasadzie stracic ksztalt...,
Cena...w takich pieniadzach nieraz mozna kupic Cari z 98-99' a tutaj 01'
Pozdroo
|
|
|