Chcę kupić Galanta! - Mitsubishi Galant 2.5V6 Po Liftingu,OPINIE,CZAPLE
pawik - 27-12-2009, 13:44 Temat postu: Mitsubishi Galant 2.5V6 Po Liftingu,OPINIE,CZAPLE proszę o opinie
wie może ktoś jakie są opłaty celno skarbowe z gory dziehi
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10750407
Kod: |
Mitsubishi Galant 2.5V6 Po Liftingu,Manual,Wydrukuj ofertę
Cena (brutto):
14 300 PLN / 3 433 EUR (do negocjacji)
Ubezpieczenie OC AC:
Oblicz i porównaj składki 12 towarzystw w naszym kalkulatorze OC AC
Typ:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 2001, Data rejestracji: 03/2001, Przegląd: 01/2010, 151 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, fioletowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Mitsubishi Galant wyprodukowany w roku 1999,lecz wyjechal na drogi dopiero w 3 miesiacu 2001roku,takze 2 latka stal nowy,nieuzywany. Jest to bardzo rzadko spotykana wersja Galanta-POLIFTINGOWA wersja z silnikiem 2.5V6 w manualnej skrzyni,naprawde bardzo ciezko o takie auto. Samochod od nowosci mial 2 wlascicieli,caly czas serwisowany,z waznym przegladem niemieckim,posiadam wszystkie dokumenty na czesc/przeglady,ktore byly wymieniane w aucie od nowosci. Autko w orginalnym lakierze,bez rdzy! Silnik,skrzynia biegow,oraz sprzeglo w super stanie,zawieszenie tez bez stukow i luzow. W samochodzie wszystko sprawne,bez wad ukrytych,samochod bardzo zadbany,czysty. Radio panasonic+zmieniarka na 8CD+6głosników.W cenie alufelgi 15stki z ladnymi oponami letnimi + felgi stalowe 15stki z oponami zimowymi. Do auta posiadam 2 orginalne kluczyki+ pilot. Galant naprawde godny polecenia, w 100% bezwypadkowy-lakier,lampy,szyby orginalne,wszystkie spasowania,szczeliny OK,nie mam nic do ukrycia,mozna go sprawdzac pod kazdym wzgledem. Mozliwosc powrotu na kolach,auto z waznymi czerwonymi tablicami. Pewne zadbane auto z Niemiec,niewytluczone na polskich drogach,gwarancja zadowolenia;) tel. 880579764 MOŻLIWOSC SPRZEDAZY AUTA NA ALUFELGACH 17, KTORE SA ZALOZONE NA SAMOCHODZIE Z PRZEDOSTATNIEGO ZDJECIA
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , Czaple (woj. lubuskie),
tel.: +48 880579764 |
robertdg - 27-12-2009, 14:11
Zdjecia nie sa zadawalajacej jakosci bo sa bardzo ciemne, momentami slabe, ale ten sprzedawca uchodzi za bardzo wiarygodnego, głownie sprowadza Galanty, czyli sie w tym specjalizuje, wiec podejrzewam duża zgodność opisu wraz z faktycznym stanem auta, stwierdzilbym ze auto sie atrakcyjnie prezentuje, do tego zegary HC, no i rocznik w stosunku do ceny to rarytas, przebieg naprawde bardzo malutki jak na silnik 2.5 V6, dopatrzyłem sie lisci pod maska na podszybiu, ale napewno znajdzie sie ktos jeszcze na forum co dopatrzy sie czegos wiecej, wedlug mnie auto warte uwagi.
azaki - 27-12-2009, 17:36 Temat postu: Re: Mitsubishi Galant 2.5V6 Po Liftingu,OPINIE,CZAPLE Będe tam we wtorek, jak chcesz to zerkne na tego Gala.
A co do opłat, to za tego 2.5 V6 jakieś 2500zł z zarejestrowaniem.
Ostatnio sie własnie dowiadywałem...
Kmer - 27-12-2009, 17:38
Cena dobra jak za 2.5 V6,auto wygląda na zadbane,i wszystko wygląda ze jest OK,jedynie lekko tylna klapa opadła,ale to można wyregulować,jak najbardziej auto warte obejrzenia i jak jest wszystko Ok to kupienia,sadze ze nie jest to ostateczna cena i można będzie jeszcze parę złotych urwać.
fj_mike - 27-12-2009, 18:17
O dziwo jest zdjęcie komory silnika, gdzie chłopaki z Czapli nie zawsze dawali. To chyba dobry znak
Kmer - 27-12-2009, 18:35
Tomek83 napisał/a: | wydaje mi się ze zderzak z przodu jest minimalnie ciemniejszy ale nie mam pewności. |
Na pewno jest po dzwonie i był malowany
Tomek83 - 27-12-2009, 18:41
Kmer napisał/a: | Na pewno jest po dzwonie i był malowany |
napisalem:WYDAJE mi sie ze zderzak z przodu jest minimalnie ciemnejszy ale nie mam pewnosci,
Kmer - 27-12-2009, 18:44
Tomek83, dowiedz się najpierw dlaczego zderzaki są zawsze ciemniejsze a później pisz,przejrzyj sobie ogłoszenia na Allegro,i popatrz na zderzaki w galantach,wszystkie są w innym odcieniu.
|
|
|