Car Audio - ORGINALNE CZY INNE
Anonymous - 12-09-2006, 11:42 Temat postu: ORGINALNE CZY INNE NA POCZąTEK CHCIALBYM WSZYSTKICH SERDECZNIE PRZYWITAC. I MAM MOżE I BLACHE ALE WAZNEJ JAK DLA MNIE PYTANIE MAM W SWOIM SPACE STAR ZAMONTOWANE RADYJKO PIONEER CZY WARTRO ZINWESTOWAC I WYMIENIC JE NA ORGINALNE MITSUBISHI.
Hubeeert - 12-09-2006, 12:01
Myslę że pierwsze w co warto zainwstować w opisywanym przypadku to wyłącznik Caps Lock którego albo nie masz albo Ci się zaciął.
IMHO - nie warto - fabryczne radia w 99% przypadków grają tak kiepsko że wymiana nawet na tani model producenta uznanego jest krokiem w dobrym kierunku.
Anonymous - 12-09-2006, 16:37
OK a co z wyświetlaczem na kokpicie co znim jak go przelaczac przeciesz bez radja niema mozliwości
Hubeeert - 12-09-2006, 16:41
Jest - i nawet gdzieś na forum została w dziale carisma opisana.
JCH - 12-09-2006, 19:15 Temat postu: Oryginalne czy inne - radio
Piękny Marek napisał/a: | OK a co z wyświetlaczem na kokpicie co znim jak go przelaczac przeciesz bez radja niema mozliwości |
Tutaj masz opisane jak zmieniać wyświetlane dane na kompie bez oryginalnego radia:
http://www.mitsubishi-gra...der=asc&start=9
IMO skoro masz już radio to szkoda wydawać kasy na firmowe. Choć nie ukrywam - firmowe komponuje się ładnie z całością. Ale to chyba jedyna zaleta. Dźwięk - taki sobie.
Anonymous - 13-09-2006, 20:26
no wlasnie prezetuje sie fajnie i rds jest na wyswietlaczu
JCH masz orginal w altku jak sie sprawuje jak caly czas jestem za zalozeniem orginalu a moze wiesz przypadkiem ile takie radyjko kosztuje w serwisie bo na allegro jet wlasnie do sprzedania za 450 a moze slyszales kto chce sprzedac za rozsadna cene takie radyjko
Anonymous - 14-09-2006, 08:54
Hyhy, a ja myslalem ze radio ma przede wszystkim grac, a dopiero potem wygladac
JCH - 14-09-2006, 09:54
Simones napisał/a: | Hyhy, a ja myslalem ze radio ma przede wszystkim grac, a dopiero potem wygladac | Wiesz, jak słucham przede wszystkim radia, audiofilem nie jestem, nie będę tam wkładał Bóg wie czego, a mają mi się pojawiać jakieś wodotryski w tych wszystkich Soniakach, Pionierach, JVCach i tym podobnych to wolę ten skromny oryginał.
Jak dla mnie wystarczy.
|
|
|