To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Pozdrowinia z dróg polskich i europejskich

akbi - 03-01-2010, 22:46
Temat postu: Pozdrowinia z dróg polskich i europejskich
Takie tematy są w podforach regionalnych, ale gdy spotykamy się gdzieś poza swoim terenem, lub na swoim terenie "przyjezdnego" to mamy problem ... w którym temacie pozdrowić Mitsumaniaka
Więc tutaj zapraszam do pozdrowień ... międzyregionalnych :)

No więc zacznę:

1. Pozdrawiam kolegę /srebrna naklejka MitsuManiaków/w czerwonym Eclipse 1G z rejestracją TKI xxxx, którego wyprzedzałem 2 stycznia na krajowej 1 gdzieś koło Torunia

2. Pozdrowienia dla Agi ... spotkanej w częstochowskim Auchanie :)

Aga - 03-01-2010, 22:54

dziękuję, pozdrawiam również!!
szkoda tylko, że nie zdążyłam się z Asią zobaczyć...

Anonymous - 07-01-2010, 14:34

Piękne dziękuję :) Chętnie pojechałbym w kolumnie mitsu, gdyby nie zmęczenie sylwestrem i Eclipse zapakowany czterema facetami :twisted:

Naprawdę pięknie utrzymane kombi, przez chwilę myślałem wręcz, że to jeden z Legnumów...

Szerokości :D

akbi - 14-01-2010, 16:28

Pozdrowienia dla yossi;ego ...spotkanego w Częstochowskim McDonaldzie w ostatnią niedzielę :)

...Ja z gór, a on w góry :wink:

ps' miłego wypoczynku i udanych ślizgów :)

Aga - 14-01-2010, 17:58

hehe, jak widzę Częstochowa sprzyja ciekawym spotkaniom :mrgreen:
akbi - 13-02-2010, 07:39

pozdrowienia dla Iruszaksa ...poniedzialek ok godz 16, kilkanascie km za Slupskiem w kierunku Koszalina :)
robertdg - 13-02-2010, 19:17

Czerwona Carisma po FL okolicach sosnowca na numerach EKU......
akbi - 14-02-2010, 15:50

Pozdrowienia dla wlasciciela Galanta EA SE na olsztynskich blachach stojacego dzisiaj ok godz 12 pod sklepem w Biskupcu :)
Kaucz - 06-03-2010, 21:07

Pozdrowienia dla ludzi z dwóch Galów EA5A, jeden na WPR, drugi na szwedzkich. Dziś około 13-14 na A2 w kierunku Warszawy na wysokości Wrześni ;) .

Miło było jechać w takim trio :D .

romero - 07-04-2010, 23:05

Byłem dzisiaj w Trójmieście.Przychodzę do autka a tu za wycieraczką wizytówka MM
z dopiskiem "pozdrawiam metzger".
Miło.Pozdrawiam również "metzgera" oraz wszystkich MM.

akbi - 02-05-2010, 14:27

1. Dziękuję za "kartkę za wycieraczką" z pozdrowieniami od łódzkich Mitsumaniaków: Misiek-Misiek i Kizia-mizia
... mam nadzieję, że podobało Wam się w Oliwskim Zoo :wink:

2. Pozdrowienia dla właściciela granatowego Colta CA, na włocławskich rejestracjach CWLxxxx, który stoi w kaszubskiej wsi Chmielno :)

3. Pozdrowienia dla Pani z Galanta EA na lubelskich rejestracjach, która to codziennie rano jeździ ul. Spacerową w Gdańsku (choć tutaj być może pozdrowienia powinny być na podforum M3M)

robertdg - 04-05-2010, 20:22

Siewierz ciemny Galant EA w kierunku na Łódź/Warszawa rejestracje CSW
rapart - 18-06-2010, 15:09

Pozdrowienia dla "kierowniczki" Mitsubishi Galanta na blachach GA00***, z naklejką i podkładkami klubowymi, za którą dzisiaj jechałem na Dąbka ;)
Kaucz - 12-07-2010, 19:07

To teraz przyznawac się kto tak dziś gonił za mną wpierw, a potem obczajał mojego Galanta z tym pięknym hasłem na moim zakurzonym boku :twisted:

2.4 GDI, Zielony, CMG, Piękne czarne felgi... okolice Torunia i sam Toruń ;)

Arnold - 12-07-2010, 19:30

Biała Podlaska.
-Czarny Lancerek na blachach WWA... przed CH "Rywal"
-Czarny Colcik "TempoSerwis" na blachach KOS...
Pozdrawiam.