To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spawanie plastiku

kuken - 05-01-2010, 15:53
Temat postu: Spawanie plastiku
Cari jakiś czas temu miała nieprzyjemne spotkanie z "Elką", dostała lekko w nos. Efekt- pęknięty zderzak pod lewą lampą, który teraz lekko odstaje przy łączeniu z lewym błotnikiem, pourywane zaczepy w lewym kierunku.
W związku z wyjazdami świątecznymi nie było ani czasu ani ochoty tego ruszać, więc skończyło się na zaklejeniu taśmą (przynajmniej się ładnie komponowało- srebrna taśma na srebrnej Cari :) ). No ale pasuje to zrobić. Spawaliście jakieś plastiki w Krakowie??? Gdzie to solidnie zrobić w rozsądnej cenie?? A później jeszcze ładnie zamalować :)

Adaho_krak - 05-01-2010, 17:50

kuken, w Modlniczce podobno dobrze robili, ale nic więcej nie wiem.
karolgt - 06-01-2010, 19:50

ul. Łokietka 6x - nie pamiętam adresu dokładnie, jak się jedzie Opolską w stronę Bronowic to trzeba skręcić w Łokietka w prawo i jechać jakies 1,5 0 2km. - mam tylko numer telefonu: Zbyszek - 502 449 387

Przyklejałem u niego progi plastikowe, zajmuje się plastikami już bardzo długo. Polecam, mam tez pare kolegów którzy robili u niego ospoilerowanie całego samochodu i są zadowoleni.

kuken - 07-01-2010, 08:30

Wielkie dzięki karolgt, wpisałem numer w google i znalazło:

Autoplastex. Zbigniew Fic
Władysława Łokietka 269
poniedziałek-piątek: 08:00-16:00,

ale póki co wizytę tam muszę odłożyć, bo Cari zaczęła sobie falować na zimnym silniku i wcześniej muszę podjechać do Leszka.

karolgt - 07-01-2010, 09:55

tak, to będzie to, 269 a nie 69 jednak :)
Ja_good - 07-01-2010, 11:03

kuken napisał/a:
Wielkie dzięki karolgt, wpisałem numer w google i znalazło:

Autoplastex. Zbigniew Fic
Władysława Łokietka 269
poniedziałek-piątek: 08:00-16:00,

ale póki co wizytę tam muszę odłożyć, bo Cari zaczęła sobie falować na zimnym silniku i wcześniej muszę podjechać do Leszka.

potwierdzam.znajomy dam honde sklejal tez chyba 2 razy i wszystko ladnie zrobione i cena chyba rowniez satysfakcjonujaca :)

Marcin-Krak - 07-01-2010, 13:11

Koleś może być dobry - ma Mitsumaniakowe nazwisko :mrgreen: :wink:
kuken - 10-03-2010, 13:13

W związku z niespodziewanymi wydatkami (wylał się amor z przodu) niestety jeszcze nie pospawałem zderzaka. A tymczasem kończy mi się przegląd. Czy z takim pękniętym zderzakiem zalepionym taśmą jest szansa że dostanę pieczątkę??
Anonymous - 10-03-2010, 19:14

kuken napisał/a:
W związku z niespodziewanymi wydatkami (wylał się amor z przodu) niestety jeszcze nie pospawałem zderzaka. A tymczasem kończy mi się przegląd. Czy z takim pękniętym zderzakiem zalepionym taśmą jest szansa że dostanę pieczątkę??

Oczywiście, że będzie dopuszczony do ruchu, chyba, ze diagnosta zaliczy jako element niebezpieczny dla innych uzytkowników, ale myślę, ze to nie wchodzi w rachubę.
Za komuny był przepis, że wygląd zewnętrzyny również decydował o dopuszczeniu do ruchu samochodu.
POzdr.