To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - nasz pierwszy misiek - Grandzio

btvboxer - 12-01-2010, 16:07
Temat postu: nasz pierwszy misiek - Grandzio
Kupiony w Sylwestra, zupełnie niespodziewana decyzja podjeta w Święta. Samochodzik cudowny, diesel z przebiegiem prawie 28 tys mil (mieszkam w UK). Dobrze wyposazony. Jestem zachwycony jazdą, wyglądem, wygodą :lol:
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy miśków

KaWu - 13-01-2010, 09:13

btvboxer, fajnie, gratuluję, wrzuć jakieś zdjęcia i obszerniejszy opis.
btvboxer - 13-01-2010, 10:13

Hej wszystkim,
mój Grandis to diesel, skrzynia manualna, przebieg 28 tys. mil, 7-osobowy, bez szyberdachów, rocznik 2005 wrzesień. Kupiłem go w salonie mitsubishi i ma jeszcze rok gwarancji :D
Z powodu śnieżnej aury na Wyspach jeszcze tak naprawdę go nie przetestowałem - strach wyjeżdzac na drogi :cry: także trudno powiedzieć ile pali itd. Na razie po miescie jeździ sie nim świetnie. W miarę dalszej eksploatacji będę opisywal swoje wrażenia i spostrzeżenia. Na razie wiem tyle, że praktycznie nie pojawiają się w serwisie do naprawy (prację w mitsubishi) czyli raczej się nie psują :biggrin:

tomekk - 13-01-2010, 16:13

piękne autko, szerokości;)
Andrew - 13-01-2010, 17:27

btvboxer, też mi się gradnis podoba. Kiedyś pewnie kupię :) A Tobie gratuluję wyboru i życzę zadowolenia z posiadania MIŚKA :D
sieegurd - 15-01-2010, 07:57

Gratulację zakupu Misiaczka:) Bezawaryjności i szerokiej drogi:)
ApAcHoS - 17-01-2010, 10:31

btvboxer napisał/a:
Z powodu śnieżnej aury na Wyspach jeszcze tak naprawdę go nie przetestowałem - strach wyjeżdzac na drogi :cry:

To załóż zimówki :mrgreen: Wiem że Wy tam w UK wogóle zimowych opon nie macie-może załóż bo ostatnio Was ładnie zasypało :badgrin:
Grandis mi się strasznie podoba i z vanów moim zdaniem to najładniejsze auto w swojej klasie, a srebrny wyglada zacnie....

btvboxer - 18-01-2010, 15:38

Już mamy wiosnę :lol: a Grandzio jeździ jak "złoto" :)
btvboxer - 07-05-2010, 12:26

Wracam do tematu :lol:
Trochę ostatnio jeździłem. Zrobiłem 3 tys. mil. Spalanie na trasie przy spokojnej jeździe na autostradzie wyszło w granicach 6l na 100 km (5 osób i trochę bagażu). Po mieście też przyzwoicie. Także jak na tak duży samochód jestem zadowolony. Sprawdził sie także jako samochód do przeprowadzek. Woziłem meble, różne graty itd. :wink:
Prowadzi się świetnie, wszystko narazie ok.