Nasze Miśki - nasz pierwszy misiek - Grandzio
btvboxer - 12-01-2010, 16:07 Temat postu: nasz pierwszy misiek - Grandzio Kupiony w Sylwestra, zupełnie niespodziewana decyzja podjeta w Święta. Samochodzik cudowny, diesel z przebiegiem prawie 28 tys mil (mieszkam w UK). Dobrze wyposazony. Jestem zachwycony jazdą, wyglądem, wygodą
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy miśków
KaWu - 13-01-2010, 09:13
btvboxer, fajnie, gratuluję, wrzuć jakieś zdjęcia i obszerniejszy opis.
btvboxer - 13-01-2010, 10:13
Hej wszystkim,
mój Grandis to diesel, skrzynia manualna, przebieg 28 tys. mil, 7-osobowy, bez szyberdachów, rocznik 2005 wrzesień. Kupiłem go w salonie mitsubishi i ma jeszcze rok gwarancji
Z powodu śnieżnej aury na Wyspach jeszcze tak naprawdę go nie przetestowałem - strach wyjeżdzac na drogi także trudno powiedzieć ile pali itd. Na razie po miescie jeździ sie nim świetnie. W miarę dalszej eksploatacji będę opisywal swoje wrażenia i spostrzeżenia. Na razie wiem tyle, że praktycznie nie pojawiają się w serwisie do naprawy (prację w mitsubishi) czyli raczej się nie psują
tomekk - 13-01-2010, 16:13
piękne autko, szerokości;)
Andrew - 13-01-2010, 17:27
btvboxer, też mi się gradnis podoba. Kiedyś pewnie kupię A Tobie gratuluję wyboru i życzę zadowolenia z posiadania MIŚKA
sieegurd - 15-01-2010, 07:57
Gratulację zakupu Misiaczka:) Bezawaryjności i szerokiej drogi:)
ApAcHoS - 17-01-2010, 10:31
btvboxer napisał/a: | Z powodu śnieżnej aury na Wyspach jeszcze tak naprawdę go nie przetestowałem - strach wyjeżdzac na drogi |
To załóż zimówki Wiem że Wy tam w UK wogóle zimowych opon nie macie-może załóż bo ostatnio Was ładnie zasypało
Grandis mi się strasznie podoba i z vanów moim zdaniem to najładniejsze auto w swojej klasie, a srebrny wyglada zacnie....
btvboxer - 18-01-2010, 15:38
Już mamy wiosnę a Grandzio jeździ jak "złoto"
btvboxer - 07-05-2010, 12:26
Wracam do tematu
Trochę ostatnio jeździłem. Zrobiłem 3 tys. mil. Spalanie na trasie przy spokojnej jeździe na autostradzie wyszło w granicach 6l na 100 km (5 osób i trochę bagażu). Po mieście też przyzwoicie. Także jak na tak duży samochód jestem zadowolony. Sprawdził sie także jako samochód do przeprowadzek. Woziłem meble, różne graty itd.
Prowadzi się świetnie, wszystko narazie ok.
|
|
|