[92-96]Galant E5xA - [E57A 2.0D] Do czego jeszcze pasuje silnik i skrzynia z gala
Zimo - 20-01-2010, 21:40 Temat postu: [E57A 2.0D] Do czego jeszcze pasuje silnik i skrzynia z gala Witam, pytanie jak wyzej, do jakich samochodow moze pasowac ta skrzynia oraz silnik.
Owczar - 21-01-2010, 09:12
Silnik do Space Wagona oraz bardzo możliwe że do Lancera po modyfikacjach, ponieważ lancer miał 2.0D.
Skrzynia nie będzie pasowała... Galant ma inne przełożenia.
areksz121 - 21-01-2010, 21:22
Zimo a tę skrzynię masz do sprzedania czy jakoś tak?Jaka cena ewentualnie by Cię interesowała?
hubert_galant - 22-01-2010, 06:15 Temat postu: Re: Do czego jeszcze pasuje silnik i skrzynia z gala
Zimo napisał/a: | Witam, pytanie jak wyzej, do jakich samochodow moze pasowac ta skrzynia oraz silnik. |
daj pw jestem zainteresowany skrzynią
Zimo - 23-01-2010, 19:25
Sprzedażą raczej nie jestem zainteresowany... miałem dachowanie swoim galantem i chciałbym z niego przełożyć silnik skrzynie itp. do jakiejś całej budy a z powodu ich braku w internecie myslałem że jeszcze do jakiegoś innego samochodu będzie to pasowało. W dalszym ciągu bede szukał jakiejś karoserii w dobrym stanie. A jeśli mi sie nie uda to wolałbym cały samochód sprzedać, bo mechanik ze mnie marny. Ale jak na razie mam nadzieje że uda mi sie coś znaleźc aby przełożyć owe rzeczy.
Pozdrawiam.
|
|
|