Mazowieckie - Serwis rozrusznikow Warszawa i okolice
Anonymous - 21-01-2010, 21:47 Temat postu: Serwis rozrusznikow Warszawa i okolice Witam
Mozecie polecic jakis godny zaufania warsztat gdzie zrobia mi szybko i dobrze regeneracje rozrusznika ?
PabloGal - 22-01-2010, 08:39
Cześć. ja korzystałem z zakładu który jest na al. wilanowskiej. Jest tam sklep z częściami do alternatorów i rozruszników ale wykonują też naprawy. Kiedyś korzystałem z ich usług, mój ojciec także i nigdy nie narzekaliśmy. Nie pamiętam adresu, ale jadąc al. wilanowską od dworca południowego w stronę galerii mokotów jest to jakieś 500 metrów od skrzyżowania z niepodległości. Praktycznie chyba pierwsza uliczka w prawo. Zakład znajduję się w bloku, na dole, jak zwykły sklep. Ale mają reklamy, łatwo ich znaleźć.
Pozdrawiam.
cns80 - 22-01-2010, 08:54
Dobry warsztat jest na Targowej. Wejście jest od Zamoyskiego dokładnie na wprost Sokolej.
http://www.zumi.pl/149831...zawa,firma.html
Mapa pokazuje go w trochę innym miejscu więc raczej należy się sugerować opisem.
Prawdopodobnie wymienią Ci twój rozrusznik na regenerowany od ręki i jeszcze dadzą gwarancję (przynajmniej kiedyś tak było).
Cieniu - 13-02-2010, 20:00
Mar-Wach ul. Okocimska 3. tel 509818345. Nowy warsztat prowadzony przez "starego" speca;]
|
|
|