To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Pomożecie? PILNE

macia - 24-01-2010, 20:41
Temat postu: Pomożecie? PILNE
Moja prośba do ludzi dobrego serca, posiadających ciepły garaż, trochę czasu i chęci pomocy. W związku z tym, że dziś mielicja zatrzymała mi dowód zdecydowałem się zdjąć folię z przedniej szyby i dwóch bocznych. Chętne ręce do pomocy mile widziane, może zaoszczędzę kilka złotych, które na browar zawsze można przeznaczyć :lol:
Sprawa druga - kierownica też do wymiany. Potrzebuję innej, może być taka jak ma harpagan w swoim colcie, ale inne propozycje też mile widziane. PILNE - pozwolenie czasowe mam tylko do środy!

radek79 - 24-01-2010, 22:20

witam ja mam ciepły garaż ale mieszkam 50km od lublina jeżeli ci to nie przeszkadza to zapraszam
macia - 25-01-2010, 08:18

Dzięki, ale już bardziej opłaci mi się to komuś zlecić niż 100km hasać :lol:
hubert_galant - 25-01-2010, 09:30

macia napisał/a:
Dzięki, ale już bardziej opłaci mi się to komuś zlecić niż 100km hasać :lol:

powiem Ci że ja mam przyciemnione przednie boczne i cały tył. jak mi zabrali dowód to poprostu szyby przełożyłem (mam 2 komplet - zajęło mi to 10 minut) a teraz z powrotem przyciemnione założyłem :) po co skrobać :D

macia - 25-01-2010, 21:45

Hubert, gratuluję, tylko powiedz co wniosłeś do mojego tematu :lol:
koszmarek - 25-01-2010, 22:30

macia napisał/a:
powiedz co wniosłeś do mojego tematu :lol:

kup drugi komplet szyb? :lol:

krzypolo - 26-01-2010, 11:53

Hm..... ale dowód ci oddadza i tak na podstawie przeglądu na stacji diagnostycznej ..... czy milicjant wyjdzie ... i zobaczy że nie masz juz ciemnych ........... przeglądy do tej pory przechodziłes prawda ?
Bartek - 26-01-2010, 11:59

hubert_galant, koszmarek, pkt 6 regulaminu forum się kłania.

Szyby przednie boczne oklejone folią są nielegalne i tego nic nie zmieni. macia, chce swój błąd naprawić, a wy :roll:

mkm - 26-01-2010, 12:26

macia, z tego co pamietam na przedniej masz "tylko" pasek, wiec od niej zacznij.
Nie pamietam jaka folie Browar naklejal, ale chyba nie najtansza, wiec jest szansa, ze bedzie schodzic ladnie.
Sprobuj na mrozie (niektore folie roba sie "sztywne" i ladniej odchodza).
Jak nie pojdzie to szukaj garazu.

koszmarek - 26-01-2010, 13:20

Bartek napisał/a:
macia, chce swój błąd naprawić, a wy :roll:

a ja żartuje z huberta pomysłowości ;)

macia - 26-01-2010, 21:05

Tak, na przedniej jest tylko pasek na górze, który niestety też podobno muszę zdjąć... Spróbuję jutro to zrobić. Może ktoś z lubelaków dysponuje kierownicą na pożyczkę :lol: zanim nowej nie kupię :doubt: