Wielkopolskie - POZNAŃ - Świetny Lakiernik
Anonymous - 16-09-2006, 20:05 Temat postu: POZNAŃ - Świetny Lakiernik Słuchajcie moi drodzy... Przetestowałem (i jestem bardzo zadowolony) lakiernika z Poznania.
Zrobił mi narazie zdeżak i nadkole i auto wyglada jak nowe. Idealnie dobrał lakier nie mając nawet kodu koloru...
Starszy facet, zjadł zęby na naprawie lakierniczej aut. Nie jest drogi (200pln od elementu).
Bardzo starany szybki i profesjonalny człowiek.
Jeśli potrzebujecie namiarów, mogę podać na PRV zainteresowanym.
Pozdrawiam i zachecam do dzielenia się podobnymi kontaktani (serwisy, sklepy itp.)
Hubeeert - 16-09-2006, 20:19
pc napisał/a: | mogę podać na PRV zainteresowanym. |
Daj na Ogólnym - nie rób z tego tajemnicy
roch_27 - 16-09-2006, 20:21
Hubeeert napisał/a: | Daj na Ogólnym | dokładnie tym bardziej jak polecasz
pozdro
Anonymous - 16-09-2006, 20:32
Lakiernictwo:
Stara Droga 3
Suchy Las
(po zjeździe z ostu Obornickiego 2 uliczka w prawo (jadąc w kierunku Piły)
tel: 61 8125045
Anonymous - 03-12-2006, 10:19
Co do jego świtności hmm robi na odpieprz i kasuje strasznie. Umówiłem sie z gościem 2 tygodnie wcześniej na knkretny termin, jest to dla mnie bardzo ważne bo używam samochodu do pracy. Przyjechałem tak jak si umówiliśmy w poniedziałek a gość zrobił wielkie oczy i stwierdził, że jest tak obładowany, że najprędzej w czwartek może zacząć. Wg wstępnych ustaleń miałem odebrać samochód w piątek i tak wypisałem urlop. Po delikatnej zjebce stwierdził, że jakoś to zrobi. Koszt wstępnie ocenił na jakieś 800pln. Finalnie samochód odebrałem w środę następnego tygodnia a cena urosła do 1000pln. Co do jakości to nie jestem pewien czy on taki świetny progi pomalowane pędzlem hmm na malowanych elementach odpryski pojawiły się zanim zdążyłem wyjechać. Wlew paliwa, który wyjmował żeby mieć na wzór, założony tak że ledwo co się zamyka. No i oczywiście hit za demontaż przedniego zdeżaka pan chciał 100pln albo miałem go sam zdemontować, więc poświęciłem 15 minut na jego odkręcenie. Kiedy miałem odebrać samochód kolo zadzwonił i powiedział, że mam przyjechać bo on nie potrafi zamontować zderzaka. Litości to ma być fachowiec. Zdecydowanie nie polecam. Dla porównania dodam tylko, że miałem lakiernika w Śremie, który za tą samą usługę chciał 600pln, ale miało mu to zająć około 10 dni więc wolałem zapłacić 200pln więcej w Poznaniu. Chyba jednak był to spory błąd.
Hugo - 03-12-2006, 13:28
burst napisał/a: | Po delikatnej zjebce stwierdził, że jakoś to zrobi. Koszt wstępnie ocenił na jakieś 800pln. Finalnie samochód odebrałem w środę następnego tygodnia a cena urosła do 1000pln. Co do jakości to nie jestem pewien czy on taki świetny progi pomalowane pędzlem hmm na malowanych elementach odpryski pojawiły się zanim zdążyłem wyjechać. Wlew paliwa, który wyjmował żeby mieć na wzór, założony tak że ledwo co się zamyka. No i oczywiście hit za demontaż przedniego zdeżaka pan chciał 100pln albo miałem go sam zdemontować, więc poświęciłem 15 minut na jego odkręcenie. Kiedy miałem odebrać samochód kolo zadzwonił i powiedział, że mam przyjechać bo on nie potrafi zamontować zderzaka |
Ja na Twoim miejscu bym go zaj....
Anonymous - 08-11-2007, 10:47
ja tez znam dobrego lakiernika mechanika
\501 620 209
|
|
|