Carisma - Ogólne - Cari 1.8 GDI 98' Plik z komputera
lukiex - 27-01-2010, 12:30 Temat postu: Cari 1.8 GDI 98' Plik z komputera Witam
Potrzebny jest zrzut z pamieci komputera w/w autka. Google nie pomogły tak więc piszę tu.
Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc.
saphire - 27-01-2010, 13:33
Czarno to widzę bo widziałem firmware ale tylko z EVO w różnych wersjach a z GDI jeszcze nie widziałem pomimo że pewne hipotetyczne możliwości zgrania za pomocą kabla i/lub EvoScan i zbliżonego mu softu istnieją to jednak sobie podaruję eksperymentowanie
lukiex - 27-01-2010, 13:38
Da się napewno to zrobic, gdyż mechanik od elektroniki samochodowej zgrał z to z mojego autka z tym, że aktualnie poszukujemy kogoś z tym samym samochodem (w okolicy nikogo takiego nie ma), aby zgrać firmware i wrzucic go do mojej Cari.
Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz
saphire - 28-01-2010, 11:57
Pytanie co on zgrał, czy firmware, czy parametry, czy mapy paliwowe/zapłonu a zgranie to jedno a wgranie tego do kompa to drugie - może się okazać że to nie flash tylko na sztywno w romie siedzi a wtedy kicha.
lukiex - 28-01-2010, 15:59
saphire napisał/a: | Pytanie co on zgrał, czy firmware, czy parametry, czy mapy paliwowe/zapłonu a zgranie to jedno a wgranie tego do kompa to drugie - może się okazać że to nie flash tylko na sztywno w romie siedzi a wtedy kicha. |
Powiedział, że wszystko.
|
|
|