To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Panowie wspierajcie!!

Anonymous - 28-01-2010, 11:31
Temat postu: Panowie wspierajcie!!
Założe nowy temat a po konkursie go usune bo to jest szansa a po prawej w roku nie kazdy wie o co chodzi. Panowie poprostu jesli sie wygra to jest sponsor na fajny zlot. Daje 20tys, na zorganizowanie spotu. Warto tylko kliknąc dawajcie:) http://fanklubmoto2010.au...i-mitsumaniaki/ Pozdrawiam:)
piomic - 28-01-2010, 12:59

Raz klikłem i więcej mnie nie puszcza. Wogóle nie mam "głosuj" tylko "oceniony".
bart1924 - 28-01-2010, 16:09

głos oddany
Anonymous - 29-01-2010, 14:24

a teraz jak to usunąc?
drtymf - 29-01-2010, 15:56

Heh takich cudów jak z tym konkursem to ja już dawno nie widziałem ;) Ubaw był wczoraj po pachy, niestety z własnej czy nie własnej winy dostaliśmy. Szkoda deko jako spory klub była niezła szansa na reklamę i może przy okazji coś wygrać , a tak kupa :)
Tylko dziwi mnie to że organizując to nie pomyśleli że tak może być.
Chociaż dalej jesteśmy w czołówce to nie wiem czy to ma sens :) Taka Mazda na przykład nie jestem pewien czy głosy ma prawidłowe czy kombinowane. Pewnie teraz i nas tak widzą :)
Ale głosować można i jak się nasi nie wycofają może być różnie.

Anonymous - 29-01-2010, 23:03

Tak niewiadomo czy to wszystko jest rozgrywane calkowicie fair:) ale wiesz kliknąc nie zaszkodzi, jesli wszystko jest ok to 20tys na zlot mogloby wpasc nie? Klikniecie nie szkodzi ni nie kosztuje wiec dlaczego by nie:p
drtymf - 31-01-2010, 10:03

I tu się z Tobą w pełni zgadzam ;)