Nasze Miśki - Colt C58 GTi :)
mirc23 - 31-01-2010, 11:53 Temat postu: Colt C58 GTi :) Chyba czas coś napisać, moją historię z mitsu zacząłem od Protona 418, który służył mi przez niecałe trzy lata z mniejszymi czy większymi problemami ale ogólnie było dobrze.
Jednak z nadejściem nowego roku i postanowieniem noworocznym postanowiłem, że w tym roku zmienię Protona na coś innego najchętniej na GTI. Przeglądałem ogłoszenia, interesowałem się Coltem C50 właśnie w GTI ale postanowienia o sprzedaży nie było do czasu, do czasu jak informacje o sprzedaży na Coltmani zamieścił chłopak z Warszawy. Dowiedziałem się więcej o samochodzie od niego i po przemyśleniu całej sprawy postanowiłem, że Protona wystawię na sprzedaż i zobaczę jak szybko bądź jakie będzie zainteresowanie.
Jednak w dniu, w którym porobiłem zdjęcia i miałem zamiar wieczorem wystawić auto na sprzedaż, przytrafiła mi się stłuczka i niestety już nie było co wystawiać. Uszkodzenia jednak od razu wskazywały, że będzie to szkoda całkowita, więc pozostało mi czekać na wycenę, wyszła ona można powiedzieć w miarę dobrze i zdecydowałem się zakupić wspominanego C58, a później postanowić co będzie z Protonem.
I tak po niecałych trzech latach jazdy Protonem stałem się posiadaczem Colta C58. Jak wiadomo z samochodami starszymi tak jest, że zawsze coś po zakupię będzie do zrobienia, i tak trochę blacharsko do poprawy, a i w środku kilka plastików do zakupu aby wszystko było na swoim miejscu. Jednak co więcej będzie do zrobienia wyjdzie pewnie na wiosnę jak będzie możliwość porządnego sprawdzenia samochodu.
Proton w ostatnim dniu jazdy wyglądał tak:
Zdążyłem zrobić zdjęcia a potem bum
A tu obecny pojazd. Zdjęcia zapożyczone od poprzedniego właściciela:
ApAcHoS - 31-01-2010, 11:57 Temat postu: Re: Colt C58 GTi :) Bardzo ładny, kultowy Colcik
....Jak to się zbiera?
macia - 31-01-2010, 12:01
Jest śliczny, długo takiego szukałem, nawet mi dwa egzemplarze uciekły sprzed nosa Na szczęście w końcu i ja kupiłem swojego pistoleta. Życzę bezawaryjności.
Kleju - 31-01-2010, 12:08
Pamiętam jak był jeszcze na sprzedaż
Jakieś plany co do autka?
Kaucz - 31-01-2010, 12:09
Naprawdę ładne ma obuwie ten Twój colt
ApAcHoS - 31-01-2010, 12:13 Temat postu: Re: Colt C58 GTi :) Po blachach widze że poprzedni właściciel był z Wawy ?
pyjte - 31-01-2010, 13:04
mirc23, widzę że lubisz pojemność 1.8
mirc23 - 31-01-2010, 13:07
Cytat: | ....Jak to się zbiera? |
Nawet dobrze ale zawsze może być lepiej
Kleju napisał/a: | Jakieś plany co do autka? |
Na chwilę obecną doprowadzić autko do stanu bardzo dobrego a później się zobaczy
macieekg - 31-01-2010, 13:38
Colcisz ładny, widziałem go na żywo.
Tylko ta tylna klapa do ogarnięcia a tak to wyglądał na zdrowego.
Gratulacje
londolut - 31-01-2010, 14:27
mirc23, zacny wózek. Na spocie muszę się przymierzyć
macia napisał/a: | pistoleta | Pany, po japońsku Colt oznacza źrebię a nie gwerę
robertdg - 31-01-2010, 14:33
londolut napisał/a: | Pany, po japońsku Colt oznacza źrebię a nie gwerę | a po hamerykańsku oznacza producenta broni strzeleckiej Samuel Colt
idas - 31-01-2010, 14:35
translate też podaje tłumaczenie rewolwer:P Na pierwszym miejscu jednak źrebię:P
A sorry dopiero zauważyłem
londolut napisał/a: | Pany, po japońsku Colt oznacza źrebię a nie gwerę |
jak to po japońsku? Po hamerykańsku colt to źrebak (i rewolwer:P)!:P
ApAcHoS - 31-01-2010, 15:05
Rewolwer fajniej brzmi
Ja_good - 31-01-2010, 16:59
te naklejki sa srednie
kolka bardzo fajne.przyjemne autko,szybkie i nieozorne
gratulacje
avangarda - 31-01-2010, 17:05
londolut napisał/a: | Pany, po japońsku Colt oznacza źrebię | hahahaha pierwsze słyszę, dobreeee, więc od dziś to nie miś tylko źrebaczek mój...
mirc23, nie powiem żebym Ci nie zazdrościła tego, co Twój colciak ma pod maską, ehhh gratki, szanuj
|
|
|