To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Sonic Lake i Mitsubishi Lancer !

Sonic - 31-01-2010, 16:04
Temat postu: Sonic Lake i Mitsubishi Lancer !
Witam wszystkich !

Jestem Mitsumaniakiem który wspiera działalność zespołu Sonic Lake.
Biorą Oni udział w Finale Konkursu Eurowizji 2010.
Wpadłem na pomysł aby wszyscy Mitsumaniaki wsparli Sonic Lake 14.02 podczas koncertu finałowego w TVP 1 o godz.20.00.
Wsparcie polega na wysłaniu sms'a i w ten sposób zagłosowaniu na zespół Sonic Lake.
Co wy na to?

Dodam tylko, że jeden z muzyków tego zespołu jest również Mitsumaniakiem i porusza się Lancerem sportback'iem.
Myślę, że miło będzie wesprzeć kolegę i jego zespół.

Podaję link do strony zespołu i teledysku do piosenki biorącej udział w Eurowizji:

www.soniclake.pl

http://www.youtube.com/watch?v=OOIS8DNEGXs

Czekam na wasze opinie na ten temat i zachęcam do akcji ! :idea:

gzesiolek - 31-01-2010, 21:08

Jako, ze moje zainteresowanie tego typu imprezami jest zerowe... a stosunek do wysylania smsow jest wrecz alergiczny to na moj glosik niestety nie mozecie liczyc...
ale sama muza, jak na wiekszosc tego co jest zazwyczaj grane na eurowizji, jest calkiem niezla i pozytywnie zakrecona...
Powodzenia :D

jurekschroda - 04-02-2010, 13:21

jeśli jeździ Miśkiem, jeśli jest z Wielkopolski, jeśli dźwięki mi wpadną w ucho... to może się przełamię i pierwszy ( i ostatni) raz w życiu wyślę sms-a na jakieś głosowanie w tv. Pożyjem zobaczym :wink:

p.s. odbierz wiadomość na pw.

Jackie - 04-02-2010, 21:46

Sonic napisał/a:
Jestem Mitsumaniakiem

No na razie to jesteś użytkownikiem forum i masz dwa posty ;) Ale bycia Mitsumaniakiem bardzo Ci życzę. Temat przeniosłem tam gdzie jego miejsce.
Pozdrawiam