To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - [Cari 1.6] Poszukuje reperaturek błotników tył...

kamil88 - 02-02-2010, 20:18
Temat postu: [Cari 1.6] Poszukuje reperaturek błotników tył...
Witam. Potrzebuje pewnej pomocy od forumowiczów. Kupilem wlasnie Cari za dosc smieszne pieniadze,ale trzeba zaopiekowac sie tylnimi błotnikami :cry: . Czy wie kto¶ może gdzie dostane reperaturki tylnich błotników??
robertdg - 02-02-2010, 20:47

kamil88, szczerze nie widziałem jeszcze w sprzedaży reperaturek tylnych błotników do carsimy, jak pojedziesz do dobrego blacharza, to być może dopasuje reperaturke z innego auta, albo odtworzy obytki w Twojej z własnorecznie wyklepanej blachy.
kamil88 - 02-02-2010, 21:09

mój blacharz chce dopasowywac reperaturki od galanta... troche mi sie to nie widzi :/. Szukałem nawet u mnie w firmie (inter Cars),i jedyne co mam dostepne to zderzak przedni i lampy :/. Trzeba bedzie zrobic improwizacje albo kupic caly tyl od innej na zlomie
robertdg - 02-02-2010, 22:04

kamil88 napisał/a:
albo kupic caly tyl od innej na zlomie
Nie żartuj, juz lepiej wyklepac z blachy, takie co¶ to głupota.
ada¶ko - 03-02-2010, 00:29

kamil88, jak chcesz to ci moge ze swojej starej cari powycinac interesujace ciebie kawałki nadkola tylniego.
Matejko - 03-02-2010, 09:32

1. zmien tytul tematu tak zeby bylo jasno wiadomo czego dotyczy, za slowo pomocy powinienes dostac ostrzezenie, ale masz okres ochronny
2. szukaj pomoze
jak nie to po zmianie nazwy tematu, jak bede mial dobry humor to pomoge ja :mrgreen:

ada¶ko - 03-02-2010, 19:00

Matejko, a co Ty taki brutalny daj szanse nowym osot=bom a nie odrazu z takimi tekstami wyskakujesz niemam zamiaru sie tu z Tob± kłócic ale trche szacunku dla młodych koelgo.
Robson86 - 03-02-2010, 19:40

Przeciez Matejko, nic zlego nie napisal, chcial Ci tylko pomoc bo wiecej pomocnych informacji = dobrze sformuowane pytanie w temacie.
Pozdroo

kamil88 - 03-02-2010, 22:56

Matejko przepraszam,moja gafa :/.Tytul tematu juz zmnieniony :)
Czeka mnie jednak wizyta na złomie... swoja droga to dziwne że cari z 98r nigdy nie bita,ma nadkole w takim stanie...

Morfi - 04-02-2010, 00:09

kamil88 napisał/a:
cari z 98r nigdy nie bita,ma nadkole w takim stanie...

zgadzam się strasznie dziwne. Nie widziałem jeszcze Carismy nie bitej która by rdzewiała. Może było w przeszło¶ci, cos tam robione po jakims otarciu parkingowym.

Matejko - 04-02-2010, 09:50

wszystko zalezy z jakiego rynku auto, reperaturki widzialem, ale na dzien dzisiejszy juz nie oferuja, wiec nie pozostaje nic innego jak wyciac z innego auta, lub ratowac to co jest u ciebie

ada¶ko napisał/a:
Matejko, a co Ty taki brutalny daj szanse nowym osot=bom a nie odrazu z takimi tekstami wyskakujesz niemam zamiaru sie tu z Tob± kłócic ale trche szacunku dla młodych koelgo.

czemu ja mam miec szacunek, jak ktos inny nie ma szacunku do mojej pracy ??

no ale ja w mojej wczesniejszej wypowiedzi braku szacunku nie widze