Carisma - Ogólne - Tacka na napoje Cari 98
Anonymous - 03-02-2010, 14:13 Temat postu: Tacka na napoje Cari 98 Od jakiegoś czasu szukam takiej tacki na allegro, ale nic nie moge wyszukać.
Chodzi mi dokładnie o cały ten mechanizm, bo moja Cari nie miała fabrycznie takiej tacki, ale chciałbym zamontowac.
Nie pytałem ile cos takiego by kosztowało w serwisie bo troche sie boje ile sobie zaśpiewaja no chyba ze koś sie orientuje w jakiej mniej wiecej cenie takie cos mozna kupic?
A może ktoś ma na zbyciu?
P.S. sorki ze otwieram nowy temat, ale szukałem na forum i nic nie mogłem znaleźć
Saqu - 03-02-2010, 15:56
Tobie chodzi o taką wysuwaną w słupku na desce rozdzielczej? przed drążkiem zmiany biegów?
Piwor - 03-02-2010, 15:59
Amadeus, napisz do użytkownika Trawor76, być może ma na stanie.
Anonymous - 03-02-2010, 16:03
Saqu napisał/a: | Tobie chodzi o taką wysuwaną w słupku na desce rozdzielczej? przed drążkiem zmiany biegów? |
Tak dokładnie taką
kozuch2 - 03-02-2010, 17:14
jak chcesz to ja mam taką na zbyciu,mam dokładnie cały panel, wraz z przyciskami do awaryjnych i podgrzewania szyby,tylko szufladka od schowka lata,chyba cos sie delikatnie tam połamalo lub sprezynka.całosc jest w carbonie(na rogu jest odprysk.Miałem u siebiue zamontowac,ale jakos czasu zabrakło.ten schowek pewnie łatwo naprawic,mozna ze starego przerobic.jak cos to pisz .cena 50 zł z przesyłką
|
|
|