To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Foto Radary

Kmer - 08-02-2010, 08:26
Temat postu: Foto Radary
http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
mario mario - 08-02-2010, 09:39

Kmer, ja osobiście wiem o tym, ale 5-ka, naprawdę "chwali się" takie działanie na forum. Pozdro.
Marcin-Krak - 08-02-2010, 12:36

Swoją drogą, ciekawe jak działa to w drugą stronę. Czyli np jak się puszka nagrzeje do + 50 co wydaje się przy upałach możliwe, to urządzenie na pewno dalej działa poprawnie :?: :roll:

mario mario napisał/a:
naprawdę "chwali się" takie działanie na forum

Na Forum chwali się działanie nie powodujące konieczności otrzymywania zdjęć z takowych urządzeń :mrgreen: :wink:

j13mk - 08-02-2010, 12:53

Marcin-Krak napisał/a:
Czyli np jak się puszka nagrzeje do + 50 co wydaje się przy upałach możliwe, to urządzenie na pewno dalej działa poprawnie
Cytat:
– Sam nigdy się nie spotkałem z przypadkiem odmowy przyjęcia mandatu ze względu na zbyt niską temperaturę. Raz, jeszcze w Karlinie, kierowca protestował twierdząc, że była zbyt wysok
a temperatura, bo w upalny dzień fotoradar był zamknięty w maszcie – wspomina. Sąd nie uwzględnił zażalenia. Strażnicy muszą napisać w jakich warunkach był używany, w tym także jaka temperatura panowała na dworze. Łatwo to zweryfikować w stacji meteorologicznej, która poda nam jaka w miejscu kontroli panowała temperatura.

– Moje urządzenie stoi w maszcie, ale to akurat jest zgodne z warunkami legalizacji – przyznał Waldemar Lada, komendant białoborskiej straży.
Źródło: http://www.gs24.pl
Marino - 08-02-2010, 19:05

Na trasie do pracy już jakiś czas temu zauważyłem że gołębnik tak zmarzł aż mu dekielek odleciał...
romero - 08-02-2010, 19:16

mario mario napisał/a:
Kmer, ja osobiście wiem o tym, ale 5-ka, naprawdę "chwali się" takie działanie na forum. Pozdro.

Ooooo jaki kolega"mario mario" święty jest :twisted:

mario mario - 09-02-2010, 21:46

romero napisał/a:
mario mario napisał/a:

Ooooo jaki kolega"mario mario" święty jest :twisted:

?????? można jaśniej ?