Off Topic - Foto Radary
Kmer - 08-02-2010, 08:26 Temat postu: Foto Radary http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
mario mario - 08-02-2010, 09:39
Kmer, ja osobiście wiem o tym, ale 5-ka, naprawdę "chwali się" takie działanie na forum. Pozdro.
Marcin-Krak - 08-02-2010, 12:36
Swoją drogą, ciekawe jak działa to w drugą stronę. Czyli np jak się puszka nagrzeje do + 50 co wydaje się przy upałach możliwe, to urządzenie na pewno dalej działa poprawnie
mario mario napisał/a: | naprawdę "chwali się" takie działanie na forum |
Na Forum chwali się działanie nie powodujące konieczności otrzymywania zdjęć z takowych urządzeń
j13mk - 08-02-2010, 12:53
Marcin-Krak napisał/a: | Czyli np jak się puszka nagrzeje do + 50 co wydaje się przy upałach możliwe, to urządzenie na pewno dalej działa poprawnie |
Cytat: | – Sam nigdy się nie spotkałem z przypadkiem odmowy przyjęcia mandatu ze względu na zbyt niską temperaturę. Raz, jeszcze w Karlinie, kierowca protestował twierdząc, że była zbyt wysok
a temperatura, bo w upalny dzień fotoradar był zamknięty w maszcie – wspomina. Sąd nie uwzględnił zażalenia. Strażnicy muszą napisać w jakich warunkach był używany, w tym także jaka temperatura panowała na dworze. Łatwo to zweryfikować w stacji meteorologicznej, która poda nam jaka w miejscu kontroli panowała temperatura.
– Moje urządzenie stoi w maszcie, ale to akurat jest zgodne z warunkami legalizacji – przyznał Waldemar Lada, komendant białoborskiej straży. | Źródło: http://www.gs24.pl
Marino - 08-02-2010, 19:05
Na trasie do pracy już jakiś czas temu zauważyłem że gołębnik tak zmarzł aż mu dekielek odleciał...
romero - 08-02-2010, 19:16
mario mario napisał/a: | Kmer, ja osobiście wiem o tym, ale 5-ka, naprawdę "chwali się" takie działanie na forum. Pozdro. |
Ooooo jaki kolega"mario mario" święty jest
mario mario - 09-02-2010, 21:46
romero napisał/a: | mario mario napisał/a: | Kmer, ja osobiście wiem o tym, ale 5-ka, naprawdę "chwali się" takie działanie na forum. Pozdro. |
Ooooo jaki kolega"mario mario" święty jest |
?????? można jaśniej ?
|
|
|