Archiwum - [Cari 1.9DI-D] Proszę o ocene
MitsuCarisma - 10-02-2010, 20:26 Temat postu: [Cari 1.9DI-D] Proszę o ocene Witam! Drodzy forumowicze proszę o ocenę tej cari
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11465009
Co sądzicie o niej?? Przebieg?? nie jest przypadkiem duży jak na ten rocznik ?? Ile wytrzymują te silniki 1.9 DID 115 KM?? Warta jest tej kasy?? szukam tylko wersji comfort ze 115 KM silnikiem i w klimatroniku. Jest coś szczególnego na co mam zwrócić uwagę przy oglądaniu tego modelu????
zbycho77 - 10-02-2010, 20:56
Ogólnie nie wygląda najgorzej. Nie mam takiego silnika, ale mam wrażenie, że gdyby był realny to można jeszcze autkiem długo śmigać. Lepiej patrzeć na ogólny stan autka, a nie koniecznie na sam przebieg, który jak wiesz nie raz może być kręcony.
Uwagi.
Kiepskie zdjęcia przepalone dużo mogą ukryć
Coś mi lekko nie pasuje przód, niby wszystko pasuje ok, ale jakoś tak jakby lekko zdjęcie było podrasowane, może to tylko wrażenie.
Aha reflektory orginalne przy takim przebiegu tak dobze by nie wyglądały moim zdaniem, wiem bo mam ten sam rocznik i wiem co się dzieje - prawy raczej jest wymieniany.
No i tak podsumowując to nie taki tani, tym bardziej że z zachodu ściągany (teoretycznie powinny być troszkę tańsze od salonowych z Polski). Ale gdyby był naprawdę niezły to nie żal dać więcej. Inna sprawa - negocjuj cenę ...
Pozdrawiam
|
|
|