To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - tuning optyczny -> www.dreamcarisma.de

Anonymous - 19-09-2006, 02:30
Temat postu: tuning optyczny -> www.dreamcarisma.de
Dlugo szukalem po necie jakis ciekawych zamiennikow do cari, ale bylem zawiedziony tym, ze niewiele tego jest :|
Ale trafilem na te stronke, mimo ze po niemiecku, ale jest ciekawa. Na tej stronce w dziale carisma tuning sa wypisane firmy, ich profukty ceny i zdjecia, niektore na prawde bardzo ciekawe, to niech mi teraz ktos powie jeszcze gdzie znalesc zamienniki do swiatel przednich i tylnich? >2000

Chooper - 19-09-2006, 05:37

primo, info o tej stronie już tu jest n-ty raz..... :roll:

Secundo, zobacz na ceny tych akcesoriów....

a zamienników lamp u nas nie ma.

Anonymous - 19-09-2006, 11:29

no wilekie sory, ale wpisalem w wyszukiwarce "dreamcarisma" i mi o dziwo nic nie znalazlo, a nie "u nas" sa? A ceny, to fakt, w polsce taniej, tylo gdzie?

/
ok, wczesniej wpisalem bez "" to nie bylo nic, a z "" jest jeden tylko adres ze zdjeciem na tej stronce ;)

Chooper - 19-09-2006, 18:51

u nas w sensie POLSKA.

NIkt sie nie zajmował sprzedażą, bo mało aut było na ruynku.

W ciągu ostatniego roku raz na allegro pojawiły się same "okulary" czyli tylko plastikowe nakładki w miejsce grilla i fasbrycznych lamp, ale do nich potrzebne są jeszcze soczewkowe wkłady, których nie było i w sumie nie ma.

Anonymous - 19-09-2006, 19:17

To moze jakas podpowiedz gdzie szukac w UK?
Chooper - 19-09-2006, 19:43

Ja bym skontaktował się z producentem e niemczech i spróbował od nich zasiegnąć informacji, czy są firmy, które zajmują się produkcją tego typu elementów w innych krajach europy, etc. byc może jakieś info uda się wydębić.
Anonymous - 10-01-2007, 00:24

witam ponownie

ostatnio mnie znow natchnelo jak mi cari zaczela normalnie dzialac po zmianie aku
widzialem na paringu skode octavie rs... i odrazu mi sie rzucil w oczu spoiler ktory by mi bardzo pasowal na mitsu :)
I tutaj pytanie do Was, gdzie mozna taki znalesc? Oczywiscie wykluczam zakup razem z nowym samochodem ;)

//edit//

ok, znalazlem ;)
ale na razie tylko 1 stronke http://auto.asp2.cz/octavia-2-exterier.aspx
jeszcze trzeba korony przeliczyc
i w ogole by trzeba przymierzyc albo pomierzyc najpierw ;)

wolgaster - 10-01-2007, 14:37

Właśnie ta stronka natchnęła po trochu mnie do upiększenia auta. No i teraz autko już jakoś wygląda. Zostały alu i drobiazgi które dopełnią efektu. Kilka aut na tej stonie wygląda ok ale kilka to kompletna kaszana.. Fotki z założoną 17 calową felgą na moim aucie wrzuciłem na technicznym o felgach 17.