Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] EA5W Łowęcin,Zdunska Wola,Wrocław
mario mario - 13-02-2010, 09:46 Temat postu: [EAx 97-04] EA5W Łowęcin,Zdunska Wola,Wrocław Galancik jak w opisie proszę o opinię bo jutro może wybiore sie po zakup, kolegów z okolic proszę o ewentualne sprawdzenie. Dziękuję i pozdrawiam.
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C10777765.html
Kod: | Cena (brutto):
9 000 PLN / 2 248 EUR (do negocjacji)
Typ:
Kombi
Informacje:
Rok produkcji: 1998, Przegląd: 07/2010, Ubezpieczenie: 02/2010, 246 000 km, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2498 cm3, benzyna, zielony, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Szwajcaria, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
garażowany
Opis pojazdu:
Samochód Mitsubishi Galant 2500,4 poduszki.w pełni sprawny.elektrycznie sterowane i podgrzewane fotele.W cenie komplet opon zimowych,kupionych w sklepie w zeszłym roku.
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , Łowęcin (woj. wielkopolskie), czy tyle wystarczy ? Zdjęcia auta są dalej w temacie. |
macia - 13-02-2010, 10:01
Ja tylko powiem, że zdjęcia mało mówią, bo to słońce strasznie się odbija... Nie widać nawet dokładnie stanu tych skór... Sprawdziłbym dokładniej prawy przód, no i jak działa skrzynia. Trochę daleko z Lublina. Może się wstrzymaj do czasu oględzin kogoś z naszych z tamtego terenu.
mario mario - 13-02-2010, 10:23
Ale sam przyznasz, ze cena nie jest wygórowana. Przebieg, no może duży ale przy automacie i regularnej wytmianie płynów eksploatacyjnych silniczek powinien tylko mruczeć, auto nie jeździło na gazie, wyposarzenie auta jest na bogato. Czekam na dalsze opinie. Gość ma mi przysłać więcej zdjęć to wrzucę na forum. Ponadto może ktoś z kolegów i koleżanek widział już ten sprzęt.
macia - 13-02-2010, 10:31
Mario ja bym powiedział, że cena jest podejrzanie niska Poważnie. A co do przebiegu, to wcale nie jest wysoki, rzekłbym na auto 12-letnie raczej niski - o ile prawdziwy. Wrzuć zdjęcia to się dokładniej zobaczy
mario mario - 13-02-2010, 10:54
http://img97.imageshack.us/gal.php?g=galant3.jpg
Chyba tak pójdzie. Opis na forum, co do wstawiania zdjęć jest inny niż to co się dzieje przy próbie jego realizacji, ale poszło.
macia - 13-02-2010, 10:58
Szkoda, że nie ma zdjęć całego auta z różnych ujęć... Widać, że skóra fotela kierowcy sfatygowana. Pasażera wygląda już fajnie. Pod maską też nic nie rzuca mi się w oczy... Poproś na forum wielkopolskim żeby ktoś go dla Ciebie zobaczył, przejechał się, bo szkoda gonić taki kawał na darmo.
sebo199 - 13-02-2010, 11:45
W ogłoszeniu widać dziurę w fotelu pasażera. Nie wydaje się Wam że jak na ten przebieg to fotel kierowcy wygląda strasznie. Ciekawe jak to wygląda od strony kierowcy przy drzwiach otwartych. Przezornie robione zdjęcia od pasażera.
sewkor - 13-02-2010, 13:58
Skóra to nie welur i wytrzymuje mniej, ale da się naprawić. Przebieg wygląda na realny, koniecznie zweryfikować stan silnika, zawieszenia i automatu . Reszta to drobnostka.
mario mario - 13-02-2010, 14:57
Nowe zdjęcia co o tym sądzicie, wydaje mi się ze zaparowana prawa lampa.
http://img404.imageshack.us/gal.php?g=39819394.jpg
[ Dodano: 13-02-2010, 16:52 ]
Znalazłem jeszcze dwa które mnie interesują, proszę o jakieś opinie.
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10515969
Kod: | Cena (brutto):
10 400 PLN / 2 598 EUR (do negocjacji)
Typ:
Kombi
Informacje:
Rok produkcji: 1999, Przegląd: 05/2010, Ubezpieczenie: 11/2009, 178 800 km, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 164 KM (121 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, tempomat, podgrzewane fotele, ESP, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy
Opis pojazdu:
Autko świeżo sprowadzone z Niemiec na kołach. W 100% bezwypadkowe. Kupione bezpośrednio od starszego właściciela. Oryginalny przebieg:178tys.km., udokumentowany książką serwisową. Autko garażowane i bardzo dobrze utrzymane, także nie wymaga wkładu finansowego. Wnętrze, silnik,skrzynia, zawieszenie w stanie bardzo dobrym.Autko godne uwagi. Pełna dokumentacja. Polecam i zapraszam do oglądania.
Polska , Zduńska Wola (woj. łódzkie), |
http://moto.allegro.pl/it...2_5_v6_24v.html
Kod: | Lokalizacja wrocław
Koszt przesyłki pokrywa Kupujący
Cena Kup Teraz 11 500,00 zł
Dodatkowe informacje o przesyłce i płatności
odbiór osobisty
Opis
Rok produkcji: 1998
Przebieg (km): 190000
Moc silnika (KM): 163
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Kombi
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Bordowy
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Kontrola trakcji, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Szyberdach, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe Bezwypadkowy, Pierwszy właściciel, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce
WITAM MAM DO SPRZEDANIA PIĘKNE RODZINNE KOMBI SŁYNĄCE Z NIEZAWODNOŚCI ,STAN AUTKA WIZUALNY JAK I TECHNICZNY JEST BARDZO DOBRY ,PO WYMIANIE PŁYNÓW I OLEI, ZAREJESTROWANE W POLCE I UBEZPIECZONE , W PRZECIWIEŃSTWIE DO SILNIKÓW 2.0 ŚWIETNE ZNOSI INSTALACJĘ GAZOWĄ
WYPOSAŻENIE
4X AIRBAG
4X ELEKTRYCZNE (PODGRZEWANE) LUSTERKA
IMMOBILIZER
ALUFELGI 15"
WSPOMAGANIE KIEROWNICY
TEMPOMAT
WELUROWA TAPICERKA
SZYBERDACH
CENTRALNY ZAMEK
WSPOMAGANIE KIEROWNICY
REGULACJA KIEROWNICY
KONTROLA TRAKCJI
KLIMATYZACJA TYPU KLIMATRONIK
AUTKO NAPRAWDĘ WARTE UWAGI ZACHĘCAM DO OBEJRZENIA NA ŻYWO A NA PYTANIA CHĘTNIE ODPOWIEM POD NR. TEL. 507-365-025 |
sewkor - 13-02-2010, 17:40
Nic nie widać na tych zdjęciach. Jeden i drugi trochę stoi w internacie, zdjęcia nie są świerze. Srebrny to raczej nie jest rok produkcji 99, wtedy wychodziły już po lifcie. Poproś o nr Vin i lepsze zdjęcia z komorą silnika. Patrząc na nr ogłoszenia ( początek 105 ) to auto stoi od września.
tomek96 - 13-02-2010, 18:04
moim zdaniem jak w tym przebiegu to skaj się tak zachowuje jeżeli go nie natłuszczasz od czasu do czasu a tak cena bardzo rozsądna przecież nie zawsze sprzedaje się po wygórowanej cenie ludzie czego wymaga się w tej cenie zrobisz rundkę pierwszy rzut okiem i sam zdecydujesz czy warto jak nie sprawdzisz to się nie przekonasz ....
mario mario - 13-02-2010, 21:10
Co jeszce można wywnioskować po samych zdjęciach i co o tej lampie sądzicie, chodzi oczywiście o tego pierwszego gala.
tomek96 - 14-02-2010, 01:25
chopie pojedż a sam się przekonasz nie kupujesz auta dla lampy!!!!!
mario mario - 14-02-2010, 03:52
tomek96, zgadzam się z tobą, tylko ja muszę zapierniczać ponad 400 km, aby, jak to nazwałeś się przekonać. Poza tym mógłbyś dopomóc w sprawie tego bordowego z Wrocławia bo widzę, że mieszkasz pod Wrocławiem.
Kmer wielkie dzięki, następnym raze postaram się. Jak widzisz siędzę o 4 rano i szukam auta, naprawdę jest mi pilnie potrzebne.
Ana 1 - 14-02-2010, 18:15
Szukałam, szukałam i znalazłam. Specjalnie zarejestrowałam sie na forum aby dowiedzieć się czegoś o Diamante, bo mój mąż, który rozpoczął ten temat uparł się na galanta. Może wy mu podpowiecie, żeby rozpatrzył możliwość zakupu tego auta, bo ze mną nie chce rozmawiać. Tak wogóle to diamante jes świtny, duży i przestronny samochód. To forum to fajna rzecz, tylko muszę sie z mężem kłócić o komputer. Już mnie wygania.
|
|
|