Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Wydarzylo sie...
Anonymous - 19-09-2006, 14:38 Temat postu: Wydarzylo sie...
Cytat: |
Dzis przed 20.00 jechałem z moja dziewczyna do Multikina. Jechalismy z Chelmu, Armii Krajowej, a nastepnie w kierunku Wrzeszcza. Na wysokosci skrzyzowania Hucisko - Waly Piastowskie zobaczylem z lusterku jakas szybko jadaca fure - mowie do Kingi "Zobacz kochanie - chyba chca sie scigac". Cala historia miala niestety inny niz zazwyczaj przebieg. Audi jechalo dosc agresywnie i wepchnelo sie przede mnie. Dalem po hamulcach i klakson - mysle sobie - co za idota! Moja dziewczyna powiedziala - "Widziales na kogo trabiles?". Jak sie okazalo na nastepnych swiatlach - bylo to czarne audi a3 z czterema Ormianami/Bulgarami/Chorwatami - huj wie kim w srodku. Gapili sie na nas jak pojebani (zaznaczam ze to oni zajechali nam droge). Miekko mi sie zrobilo i na zielonym delikatnie ruszylem zeby nie mieli sie doczego przyczepic - ze nie daj Boze szybciej od nich pojade. I zaczelo sie - jechali rowno z nami i sie gapili na nas tymi swoimi *cenzura* mordami. Pomyslalem ze moze byc nieciekawie - zredukowalem do dwojki (jechalismy 60 km/h) i zaczalem spierdalac. W myslach modlilem sie zeby to bylo jakies 1.6, albo slaby diesel - niestety tak nie bylo - szlismy prawie tak samo. Droga w strone Wrzeszcza, 150 na budziku i tasowanie po pasach (nigdy w zyciu tak nie jechalem). Kolo Opery chcialem odbic w bok, ale niestety nie udalo sie. Te patalachy wjechaly przed nas. Chcialem wiac, ale zgasl mi silnik (dupa jestem co? - nawet ojciec mnie wysmial). Z a3 wysiadlo dwoch kolesi - na oko ormian - i jeden wskoczyl na maske ibi, a nastepnie na szybe (!!!), natomiast drugi przywalil mi w twarz z plaskiego (mialem uchylona szybe w trakcie jazdy i zamiast potem ja zamknac to otworzylem...). Efekt taki ze moja dziewczyna spanikowana, ibi ma maske i szybe do wymiany, a ja juz sie ze soba zegnalem bo myslalem ze nozem dostane w szyje. Policja spisala zeznania i tyle... Sami powiedzieli ze pewnie dupa z tego bedzie.
Szczescie ze calo z tego wyszlismy... |
tutaj link do calego posta: http://dieselteam.pl/foru...p?p=17381#17381
Po pobycie w UK i poznaniu kilku kurdow jestem 100% rasista co do tych nacji kurdyjsko, rumunsko Bog wie jakich... Co to sie dzieje zeby jakies brudasy atakowaly nas we wlasnym kraju?
Krzyzak - 19-09-2006, 15:39
Jak mnie turcy w Niemczech oszukali, też nie jestem przychylnie do nich nastawiony.
JCH - 19-09-2006, 16:22
"Polacy rasiści każdy to powie
I nikt tu nie lubi czarny człowiek
Makumba, makumba, makumbaska
Polska - Afryka, Afryka - Polska!"
Efa! - 19-09-2006, 17:16
W naszym kraju tak naprawdę Ormianie stanowią niezły kolektyw półświatka - poważnie mówię.
piwkotom - 19-09-2006, 17:17
JCH napisał/a: | "Polacy rasiści każdy to powie
I nikt tu nie lubi czarny człowiek
Makumba, makumba, makumbaska
Polska - Afryka, Afryka - Polska!" |
swieta prawda... gosc rownie dobrze mogl trafic na czterech karkow i efekt moglby byc podobny i niekoniecznie musialoby sie skonczyc na plaskaczu
BTW: a zona mi mowi cobym sie przeniosl do 3miasta.... i co ja mam jej odpowiedziec?
akbi - 19-09-2006, 18:02
Przykro pisać, ale kiedyś nas tak w niemczech postrzegano, a wielu z zachodu nadal ma taką o nas opinie jak My o "rumunach itp"
Anonymous - 19-09-2006, 18:04
teraz w uk nagonka zaczyna byc na polakow... co chwile artykuly w gazetach o nas, auta z polskimi tejestracjami sa dewastowane i niszczone
Matejko - 20-09-2006, 02:32
Efa! napisał/a: | W naszym kraju tak naprawdę Ormianie stanowią niezły kolektyw półświatka - poważnie mówię. |
mam sasiadow - super ludki, jakto sie mawia co kraj to obyczaj
tomusn - 20-09-2006, 07:53
a w Szwecji (jak jeździłem rowerem z obrazkami) pani Szwedka powiedziała że mam się cieszyć, bo jakbym był śniadolicy, to by od razu spuszczała psa
Cezar - 20-09-2006, 13:05
o faka laka, niezly bigos
Trzeba dolozyc troche sprzetu bojowego do auta, bo nie wiadomo na jakiego debila sie trafi
akbi - 20-09-2006, 15:05
No ja kiedyś woziłem taki ok 40 cm-owy nożyk pod siedzeniem ... tak na wszelki wypadek, dla bezpieczeństwa bo pewnego razu wyskoczył do mnie gościu z beemwu, bo się przestraszył, że chce wymusić na nim pierwszeństwo na rondzie, choć ja spokojnie wjechałem na rondo tuż za nim
Anonymous - 20-09-2006, 15:21
głupich nie sieja sami sie rodzą
trafił swój na swego
Anonymous - 20-09-2006, 18:22
O qurna, niezła historia !!! Dobrze, że tak się skończyło.
sruba - 20-09-2006, 21:34
1. zawsze powtarzalem (i powtarzam), ze kolorowych nam tu niepotrzeba...
2. a kolo jakis... dziwny. panika to najgorszy doradca.
akbi - 21-09-2006, 08:17
Sruba napisał/a: | 1. zawsze powtarzalem (i powtarzam), ze kolorowych nam tu niepotrzeba... |
Śruba, a Ciebie przypadkiem nie szukają po ostatnim meczu Lechii z Pogonią
|
|
|