To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant AVANCE 01' 2.5V6 Czaple (woj. lubuskie)

Bambus1 - 15-02-2010, 19:10
Temat postu: [EAx 97-04] Galant AVANCE 01' 2.5V6 Czaple (woj. lubuskie)
Witam Serdecznie.
Zamierzam kupić galanta będzie to mój pierwszy japoniec, i dlatego chciałbym was prosić o opinie o tym aucie i jakieś wskazówki o co pytać gościa, bo w sumie trochę daleko mam żeby sprawdzić to auto:

http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11487363

Kod:
Cena (brutto):

18 300 PLN / 4 549 EUR (do negocjacji)

Sedan / Limuzyna
Informacje:

Rok produkcji: 2001, Data rejestracji: 11/2001, 156 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 160 KM (118 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, czarny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy,
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:

pierwszy właściciel, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:

Na sprzedaż Mitusbishi Galant w wersji AVANCE z silnikiem 2.5 V6 w kolorze CZARNYM, wyprodukowany w 2001roku -jest to Galant po drugim liftingu,czyli 160KM i wyzszy moment obrotowy od poprzednika. Jest to Avance z najbogatszym możliwym wyposażeniem,wersja Avance w manualnej skrzyni z silnikiem 2.5 V6 i tym wyposazeniem jest praktycznie niespotykana,obecnie moj Galant jest jedynym w Polsce. Sprowadzony z Niemiec od PIERWSZEGO WŁAŚCICIELA-Niemca z rocznika 1954,tylko i wyłącznie on jeździł tym samochodem. Samochód ten jest w 100% bezwypadkowy,wszystkie szyby w orginale.

Na wyposażeniu posiada:

-Czarną skórzaną tapicerkę
-5 zagłówków
-2 podłokietniki
-podgrzewane fotele
-elektrycznie regulowane fotele
-elektroniczne zegary High Kontrast
-klimatyzacje typu KLIMATRONIK
-4 poduszki powietrzne
-podgrzewane lusterka
-elektrycznie regulowane lusterka
-ELEKTRYCZNIE SKŁADANE LUSTERKA
-regulacja kierownicy
-Halogeny
-cały pakiet ospojlerowania wersji Avance
-17calowe alufelgi orginalnie montowane w wersji Avance
-lotka na klapie z tyłu
-TEMPOMAT
-manualna 5cio biegowa skrzynia
-sportowe obnizajace zawieszenie firmy " EIBACH "
-centralny zamek sterowany z pilota
-wspomaganie kierownicy
.

Samochód bardzo zadbany w środku jak i na zewnątrz,jeżeli ktoś szuka takiego auta,to naprawde warto!

MOŻLIWOŚĆ POWROTU AUTEM NA KOŁACH!!

Kaucz - 15-02-2010, 19:15

Kolego, ten Galant był już opisywany: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=48912
Jak ten temat nie wyczerpuje Twojego głodu wiedzy pytaj o konkrety ;)

Bambus1 - 15-02-2010, 19:26

O krócze nawet nie zaważyłem tamtego tematu, także ten temat można wyrzucić jak coś to będe pytał na PW.
Kaucz - 15-02-2010, 19:29

Bambus1 napisał/a:
jak coś to będe pytał w tamtym temacie.

Niestety nie, gdyż tamten został zamknięty ;)

Kmer - 15-02-2010, 20:14

Auto wstępnie zostało opisane w tym temacie http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=48912
Bambus1, Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie tego Galanta to pisz tu,później to scalę w jeden temat,jak co niektórzy ochłoną troszeczkę.

Pozdrawiam MOD

BORIS - 16-02-2010, 12:08

Kmer napisał/a:
Auto wstępnie zostało opisane w tym temacie http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=48912
Bambus1, Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie tego Galanta to pisz tu,później to scalę w jeden temat,jak co niektórzy ochłoną troszeczkę.

Konkurencja, Panie, konkurencja..
Osobiście wolałbym żeby to się odbywało na zasadzie "Jestem od Ciebie lepszy, ponieważ sprzedaję lepsze auta" a nie, jak tutaj często bywa: " jestem lepszy bo nabazgrałem na Ciebie wiecej bzdur na forum" :/

Owczar - 16-02-2010, 12:17

BORIS, podzielam Twoje zdanie, ale nie zaśmiecajmy kolejnego tematu.

Niech mi tylko jeszcze raz ktoś wróci do tematu Czapli to :axe: