To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Prasa i Mitsumaniaki.com

Firebee - 01-08-2005, 21:02
Temat postu: Prasa i Mitsumaniaki.com
Będziemy tu zamieszczać informacje na temat mitsumaniaków zamieszczane w prasie.
W dzisiejszym MOTORZE w kalendarium na sierpień mamy wrzuconą informację o Zlocie Mitsumaniaków w Grudziądzu, która wg nich jest najważniejszą imprezą w sierpniu (zawsze najważniejsze powtarzają wraz ze zdjęciem po prawej).. Fotkę wrzucę jak się baterie naładują:)
Jak coś gdzieś znajdziecie to wrzucajcie!
Pozdrawiam
Firek

Rafal_Szczecin - 01-08-2005, 22:32

jest jest jest !! jako ze co tydzien kupuje motor tak wiec przed sekunda spojrzalem i jest :) ale gdy przegladalem pierwszy raz nie zwrocilem uwagi, ale teraz widze :D :D:D

[ Dodano: Wto Sie 02, 2005 12:43 pm ]
dla tych ktorzy nie kupili Motoru . Nadal nie umiem wklejac tych zwyklych zdjec ;/

Firebee - 02-08-2005, 14:48

Informacja prasowa sporządzona przez MMC, a dokładniej P. Kingę Lisowską dotycząca Zlotu Mitsumaniaków znajduje się tutaj:

www.mitsubishi-motors.pl/press

Pozdrawiam
Firek

igi - 02-08-2005, 15:38

Rafal_Szczecin napisał/a:
dla tych ktorzy nie kupili Motoru . Nadal nie umiem wklejac tych zwyklych zdjec ;/

Dzięki Rafi bo ja nie kupuje Motoru a chciałem to zobaczyć!

Artii - 02-08-2005, 17:22

MITSUMANIACY - chyba specjalnie tak napisali ?
Poprawnie chyba powinno byc MITSUMANIAKI?

Firebee - 02-08-2005, 17:59

ech... Literowka, albo sami sobie odmienili.. Wysylalem im zaproszenie Klub Mitsumaniaków, Zlot Mitsumaniaków... źle odmienili, ale i tak fajnie ze info jest..
Pod fotką już jest poprawniej
Pozdro
Firek

Firebee - 03-08-2005, 13:21

No więc pogrzebałem w necie i dzięki powyższej informacji prasowej pojawiliśmy się:

arigato.pl

OFF Road PL Magazyn 4x4

autocentrum.pl

Wszystkim serwisom dziękujemy za umieszczenie informacji na swoich stronach.

Pozdrawiam
Firek

igi - 03-08-2005, 13:48

Firebee napisał/a:
No więc pogrzebałem w necie i dzięki powyższej informacji prasowej pojawiliśmy się:

arigato.pl

OFF Road PL Magazyn 4x4

autocentrum.pl

BRAWO BRAWO BRAWO

TNT - 03-08-2005, 14:01

Jestem pod wrazeniem az mi skrzydla rosna i nie moge sie doczekac samego zlotu a potem zajefajnych artykulow na temat naszego klubu.
Rafal_Szczecin - 03-08-2005, 14:40

wow !!!! jupi juz sie nie moge doczekac, zostalo juz tylko 24 dni i codziennie odejmuje jeden ;) wkoncu sie spotkamy ;)

Firek respect !!

ps. a co do tych zgloszonych 200 aut na zlot to chyba troszke przesada ;) ale kto wie kto wie ? tylko Firek to wie ;)

pozdr.
rafi

Chooper - 03-08-2005, 14:42

w jhednym artykule przeczytałem, że będzie konkurs "znam swoje auto na wylot" czyli rozpoznawanie części np. filtra oleju z zasłoniętymi oczami...

Mam no i jak to własciwie bedzie, bo przecież żeby nazwa konkursu była wiarygodna, to rozumie się, że że uczestnik będzie rozpoznawał element własnego samochodu, czyli wcześniej bedzie jakaś ekipa "przygotowywać eksponat do rozpoznania" :mrgreen: ja się piszę ;) :D

Matejko - 03-08-2005, 14:45

Chooper napisał/a:
w jhednym artykule przeczytałem, że będzie konkurs "znam swoje auto na wylot" czyli rozpoznawanie części np. filtra oleju z zasłoniętymi oczami...

Mam no i jak to własciwie bedzie, bo przecież żeby nazwa konkursu była wiarygodna, to rozumie się, że że uczestnik będzie rozpoznawał element własnego samochodu, czyli wcześniej bedzie jakaś ekipa "przygotowywać eksponat do rozpoznania" :mrgreen: ja się piszę ;) :D

ja to slyszalem o rozpoznawaniu czesci z punto a nie ze swojego auta :mrgreen:

Firebee - 03-08-2005, 14:47

RAFI do szkoly czytac sie uczyc.. Nigdzie o 200 autach nie jest napisane!!! :)
200 aut a 200 wielbicieli aut to jest taka subtelna różnica :twisted:
Pozdro

Rafal_Szczecin - 03-08-2005, 14:48

napisano : Do udziału w imprezie zgłosiło się już ponad 200 wielbicieli aut spod znaku Trzech Diamentów.

jedni moga to brac jako ze 200 aut, ale chyba chodzi ze bedzie 200 osob ;) w tym 5 z mojej rodzinki ;)

tak zgadzam sie mozemy rozopznawac czesci wloskie (blachy) a ze znamy auto na wylot - jest temat w ktorym rozmawiamy o wierceniu we wloskich blachach a przewiercenie bedzie na wylot naturalnie ;)

edit :

ps. proponuje zebys Ty jako zalozyciel i organizator wkleil tez na forum MKP zawiadomienie ze o zlocie napisala juz prasa, niech wszyscy inni co nie sa zarejestrowani na naszym forum zobacza ;)

rafi

Firebee - 03-08-2005, 14:52

no to jestes jedna na 200 wielbicieli aut, ktora tak to odebrała.. Ale i tak Cie lubie :P
Pozdro