To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - [CY3A 1.8] Otwory odplywowe??

Arecki_Lancerek - 19-02-2010, 02:29
Temat postu: [CY3A 1.8] Otwory odplywowe??
Sluchajcie znalazlo mi sie troche wody pod wyanikami na wykladzinie. Nie wydaje mi sie zeby to bylo z nanoszonego na butach sniegu ale nawwet jesli czy lancer ma jakies otwory odplywowe czy cos w tym stylu. Pytam i zaczynam temat bo nie znalazlem podobnego a w instrukcji tego nie nzlazlem. A to troche glupio zeby wykladzina chlupotala pod nogami i zreszta to niebezpieczne dla karoseri i elektryki tak mysle.
Pawcho - 19-02-2010, 09:26

Nanosiłeś, nanosiłeś :) Poza tym dlatego Ci chlupocze bo nie ma otworów odpływowych, było by to bez sensu. Trzeba chwycić za ściereczkę lub wręczyć ją żonie i posprzątać :P
Trik - 19-02-2010, 09:41

Naniosłeś, naniosłeś :) . Teraz wylej wode z wycieraczek włóż pod nie gazety i zmieniaj 2 razu dziennie jak się nie chce ze ścierą latać :mrgreen:
jaca71 - 19-02-2010, 10:27

Naniosłeś, naniosłeś :) A jak to wszystko zrobisz to kup jak człowiek dywaniki welurowe :P
jurekschroda - 19-02-2010, 10:33

Cytat:
Sluchajcie znalazlo mi sie troche wody pod wyanikami na wykladzinie

welurowe to kolega chyba ma - polecam inwestycję w gumowe na zimę.

Anonymous - 19-02-2010, 10:38

Zawsze się dziwią jak rozkazuję wytrzepywać buciory ze śniegu.
"O Boże, trochę wilgoci na dywanikach, a Ty się spinasz".
Jak pokazałem po podróży ile jest wody to przestają kłapać jadaczką.

Pawcho - 19-02-2010, 12:26

Niech Wam będzie naniosłeś :D czepialscy
FeniX - 12-03-2010, 16:05

jurekschroda napisał/a:
Cytat:
Sluchajcie znalazlo mi sie troche wody pod wyanikami na wykladzinie

welurowe to kolega chyba ma - polecam inwestycję w gumowe na zimę.

A ja polecam trzepanie butów przed wchodzeniem do samochodu. We wszystkich swoich samochodach zawsze miałem welurowe i nigdy nie stała mi woda na podłodze.

racer1972 - 22-03-2010, 00:53

A ja zawsze mam gumowe i nic nie pływa ;) Ale buciory też każę trzepać i nie ma zmiłuj... (nie trzaskać drzwiami! zapinać pasy! nie kopać tapicerki!) :badgrin:
jaca71 - 12-04-2010, 22:00

Skoro dyskusja była też o dywanikach to zapytam się.
Potrzebuję do TEGO kupić dywaniki welurowe (gumowe mnie mierżą) i wyszukałem takie dwie firmy w sumie pierwsze z brzegu:
FIRMA A
FIRMA B
Miał może ktoś przyjemność robić dywaniki "na miarę"? Zna ktoś kogoś potrafiącego to zrobić? Jak pisałem w tamtym wątku "na oko" robione wyglądają 100x lepiej od marketowych i są na wymiar.