Małopolskie - Zdjęcia ze spota w Krakowie 10.09.2006
Adaho_krak - 20-09-2006, 00:05 Temat postu: Zdjęcia ze spota w Krakowie 10.09.2006 Jak w temacie. No w końcu mi się udało wrzucić czas jest czasem nieubłagalny
INFO DLA OSÓB KTÓRYCH NIE BYŁO - razem z nami spot organizuje MAŁOPOLSKI TUNING KLUB
I to już wszystkie które dostałem
Krzyzak - 20-09-2006, 09:57
Gratuluję fajnego spota - tylko do zdjęć się przyczepię. Na moim CRT są głównie czarne plamy, na LCD o ogromnym kontraście jest niewiele lepiej - albo trzeba mieć statyw i aparat z preselekcją czasu naświetlania albo porządną lampę. Inaczej dalej będą czarne plamy
Anonymous - 20-09-2006, 10:12
fakt kiepsko widać ale nie ma co sie czepiać ważne że są a Browarowi i tak należy sie piwo za to że pobiegał troche i cyknął te fotki bo tak to wogóle była by czarna plama i tyle
Poza tym to moje pierwsze zdjęcie na forum z moim coltem do tej pory byłem anonimowy/animowany jak kto woli.
Adaho_krak - 20-09-2006, 13:22
Krzyzak napisał/a: | Gratuluję fajnego spota - tylko do zdjęć się przyczepię. |
No fakt zdjęcia nie ciekawe jakościowo no cóż w końcu amatorskie Najważniesze że został jakiś ślad po spocie.
akbi - 20-09-2006, 15:09
no troche cimno trza je zretuszować choćby jakimś acdsee i będzie troszka lipiej
Adaho_krak - 20-09-2006, 15:33
A tam retuszować (ja nie umiem) w niedziele zrobimy nowe od razu jak się spotkamy bedzie jeszcze jasno
Anonymous - 20-09-2006, 15:59
adaho_krak napisał/a: | A tam retuszować (ja nie umiem) w niedziele zrobimy nowe od razu jak się spotkamy bedzie jeszcze jasno |
Heh prosta sprawa po prostu Maniaki przyjezdzajmy wczeniej niz o 19
;p za fotki sorki spieszylem sie puki jeszcze bylo w miare jasno.Obrabiac fotek tez jeszcze nie umiem pozatym podobnie jak Adaho_krak duzo czasu poswiecam niestety pracy:/ i nie mam czasu odwiedzic Fica ktory pracuje nawiasem mowiac pareset metrow od mojego miejsca zamieszkania pozatym dzieki Ficu za thx
Jeden porzadny buehe ;p
P.S Ja jestem jednak debil heh bo umiesciem prawe wszystkich oprócz siebie
pozdrawiam
bwr
Anonymous - 20-09-2006, 16:12
Browar napisał/a: | nie mam czasu odwiedzic Fica ktory pracuje nawiasem mowiac pareset metrow od mojego miejsca zamieszkania |
W tą niedziele wypadło, że do 19 pracuje więc jak pojedziesz na spot to zapraszam ja później dołącze.
Browar napisał/a: | P.S Ja jestem jednak debil heh bo umiesciem prawe wszystkich oprócz siebie |
Musisz poprosić coby Tobie też cyknęli fotke
Marcin-Krak - 21-09-2006, 20:37
Postaram się w niedzielę nie zapomnieć aparatu. Więc może też coś popstrykam
Anonymous - 27-09-2006, 21:44
o 19 w niedziele ale gdzie?
Anonymous - 27-09-2006, 22:18
DEDOOR napisał/a: | o 19 w niedziele ale gdzie? |
zazwyczaj spotykamy sie za decathlonem (stary budynek abry) kolo zakopianki
|
|
|