Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Idealny Galant 2.0 proszę o opinię CHYNÓW
rambo84 - 26-02-2010, 13:21 Temat postu: [EAx 97-04] Idealny Galant 2.0 proszę o opinię CHYNÓW To znowu ja znalazłem jeszcze jednego ciekawego według mnie Galanta
http://moto.allegro.pl/it...klima_full.html
Rok produkcji 1998
Przebieg (km): 72000
Pojemność silnika (cm3): 2000
Moc silnika (KM): 136
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji, Lakier metallic, Nawigacja GPS, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Skórzana tapicerka, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe Bezwypadkowy, Pierwszy właściciel, Serwisowany w ASO, Sprowadzony
SAMOCHÓD SPROWADZONY Z NIEMIEC, WAŻNY PRZEGLĄD (TUV) I UBEZPIECZENIE! GALANT MIAŁ 1 WŁAŚCICIELA. ORYGINALNY PRZEBIEG 72 000km W PEŁNI UDOKUMENTOWANY KSIĄŻKĄ SERWISOWĄ I PRZEGLĄDAMI ( CAŁA TECZKA DOKUMENTÓW) ŚRODEK UTRZYMANY PERFEKCYJNIE (JAK NOWY)!!! ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA I JAZDY PRÓBNEJ.
TEL. 723-043-860
jeszcze raz proszę szacowne towarzystwo o opinię
Andrew - 26-02-2010, 14:21
Środek ze zdjęć wygląda na bardzo ładnie utrzymany. Przednie kierunki w tym roku powinny być pomarańczowe (chyba, że to inwencja poprzedniego właściciela) i grill grafitowy. Brak zdjęć komory silnika, no i zależy czy do opłat czy gotowy do rejestracji. Bo cena jest chyba troszkę wysoka...
[ Dodano: 26-02-2010, 14:35 ]
rambo84, to ogłoszenie widziałeś: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=49341
robertdg - 26-02-2010, 17:31
To auto nie posiada nawigacji GPS, no chyba ze to jest taki dodatek od sprzedajacego z macka na szybe tak samo z komputerem pokładowym, to auto nie posiadało takiej opcji w wyposażeniu, kontroli trakcji także nie posiada, bo nie widac przycisku TCL
Atrapka przednia nieoryginalna, kierunkowskazy przy reflektorach i w błotnikach oryginalnie w tych rocznikach sa pomarańczowe, tylny zderzak jest wciśnięty dołem, co oznacza ze pewnie połamana jest listwa mocujaca zderzak od spodu, pewnie właściciel sobie za bardzo gdzieś cofnął.
|
|
|