To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] EA5W Łódz

Anonymous - 04-03-2010, 16:41
Temat postu: [EAx 97-04] EA5W Łódz
Witam, mam jednego galanta na oku. moglibyście napisać co nieco na jego temat? z góry wielkie dzięki

1. http://moto.allegro.pl/it...shi_galant.html

Rok produkcji 1997
Przebieg (km): 245000
Pojemność silnika (cm3): 2500
Moc silnika (KM): 160
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna + LPG

Typ: Kombi
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Niebieski
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Hak, Immobilizer, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Tempomat, Wspomaganie kierownicy

Mam do sprzedania Mitsubishi Galant 2,5 V6 z sekwencyjną instalacja gazową . Rok produkcji 1997. Auto wyposażone jest w 4xel. szyby, el. lusterka, klimatronik, tempomat, ABS, 4xairbag, czujnik cofania, welurowa tapicerkę. Więcej informacji pod nr 607 526 845

Lokalizacja Łódź

sewkor - 04-03-2010, 18:18

Ze zdjęć niewiele widać, brak zdjęć środka i komory silnika. Delikatnie zarysowany tylni błotnik z prawej strony. Wygląda w miarę normalnie. Przynajmniej przebieg zdaje się być wiarygodny ( wytarta kiera ). Albo więcej dokładnych zdjęć albo oględziny z bliska. Daleko nie masz więc możesz zaryzykować wycieczkę. 8)
Andrew - 04-03-2010, 19:00

Kierunki w kolorze białym, na błotnikach też, być może inwencja właściciela. Wydaję mi się, że przedni zderzak z lewej strony trochę opuszczony jest. Tylni zderzak lekko wgięty, okropna końcówka wydechu :D Ogólnie sprzedający się nie przyłożył do zdjęć... Poza tym auto brudne.
Spoxik - 05-03-2010, 20:12

więcej zdjęć będę miała w poniedziałek bo już pisałam do właścicielki także jak tylko je dostanę to wstawię :wink:

chyba pojade i go zobacze bo zdjęcia zdjęciami ale na żywo zawsze inaczej samochód wyglada, może poprostu zdjęcia są źle zrobione, bo na pierwszy rzut oka to wyglada fajnie, przynajmniej dla mnie :wink: jak go obejrze to napisze czy warto czy nie

robertdg - 05-03-2010, 20:20

magdalenka, to i ja dorzuce cos do pieca, andrew84, wspominał o zderzaku, a ja piszę Ci abyś uważniej sprawdziła cały przód auta, oraz tylne błotniki, bo ewidentnie widac ze było cos przy jednym robione, inny odcien lakieru oraz załamania światła.
Anonymous - 06-03-2010, 10:04

to może ma któryś z Was ochote pojechać ze mną i Spoxikiem go zoabczyć fachowym okiem? ja stawiam ofkors :wink:
yaro1976 - 06-03-2010, 17:16

znasz może adres? gdzie stoi autko, jeżeli byłoby niedaleko to może bym podjechał jutro i zerknął, na grubsze sprawy, cobyś na darmo nie jechała jeżeli coś bym znalazł coś niepokojącego...
Anonymous - 06-03-2010, 21:12

jedyne co mam to telefon do klientki i wiem że stoi 50km od łodzi u jej rodziców. ewentualnie mogę zadzwonic jutro i się dowiedzieć o adres.