Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] EA5W Łódz
Anonymous - 04-03-2010, 16:41 Temat postu: [EAx 97-04] EA5W Łódz Witam, mam jednego galanta na oku. moglibyście napisać co nieco na jego temat? z góry wielkie dzięki
1. http://moto.allegro.pl/it...shi_galant.html
Rok produkcji 1997
Przebieg (km): 245000
Pojemność silnika (cm3): 2500
Moc silnika (KM): 160
Skrzynia biegów: Manualna
Rodzaj paliwa: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Niebieski
Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Hak, Immobilizer, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Mam do sprzedania Mitsubishi Galant 2,5 V6 z sekwencyjną instalacja gazową . Rok produkcji 1997. Auto wyposażone jest w 4xel. szyby, el. lusterka, klimatronik, tempomat, ABS, 4xairbag, czujnik cofania, welurowa tapicerkę. Więcej informacji pod nr 607 526 845
Lokalizacja Łódź
sewkor - 04-03-2010, 18:18
Ze zdjęć niewiele widać, brak zdjęć środka i komory silnika. Delikatnie zarysowany tylni błotnik z prawej strony. Wygląda w miarę normalnie. Przynajmniej przebieg zdaje się być wiarygodny ( wytarta kiera ). Albo więcej dokładnych zdjęć albo oględziny z bliska. Daleko nie masz więc możesz zaryzykować wycieczkę.
Andrew - 04-03-2010, 19:00
Kierunki w kolorze białym, na błotnikach też, być może inwencja właściciela. Wydaję mi się, że przedni zderzak z lewej strony trochę opuszczony jest. Tylni zderzak lekko wgięty, okropna końcówka wydechu Ogólnie sprzedający się nie przyłożył do zdjęć... Poza tym auto brudne.
Spoxik - 05-03-2010, 20:12
więcej zdjęć będę miała w poniedziałek bo już pisałam do właścicielki także jak tylko je dostanę to wstawię
chyba pojade i go zobacze bo zdjęcia zdjęciami ale na żywo zawsze inaczej samochód wyglada, może poprostu zdjęcia są źle zrobione, bo na pierwszy rzut oka to wyglada fajnie, przynajmniej dla mnie jak go obejrze to napisze czy warto czy nie
robertdg - 05-03-2010, 20:20
magdalenka, to i ja dorzuce cos do pieca, andrew84, wspominał o zderzaku, a ja piszę Ci abyś uważniej sprawdziła cały przód auta, oraz tylne błotniki, bo ewidentnie widac ze było cos przy jednym robione, inny odcien lakieru oraz załamania światła.
Anonymous - 06-03-2010, 10:04
to może ma któryś z Was ochote pojechać ze mną i Spoxikiem go zoabczyć fachowym okiem? ja stawiam ofkors
yaro1976 - 06-03-2010, 17:16
znasz może adres? gdzie stoi autko, jeżeli byłoby niedaleko to może bym podjechał jutro i zerknął, na grubsze sprawy, cobyś na darmo nie jechała jeżeli coś bym znalazł coś niepokojącego...
Anonymous - 06-03-2010, 21:12
jedyne co mam to telefon do klientki i wiem że stoi 50km od łodzi u jej rodziców. ewentualnie mogę zadzwonic jutro i się dowiedzieć o adres.
|
|
|