Archiwum - mam na oku Cari 1.9 TD z 98r.
vonPaulus89 - 04-03-2010, 16:47 Temat postu: mam na oku Cari 1.9 TD z 98r. Chciałem sie was zapytać o taka rzecz. Auto robi na mnie dobre wrażenie( klimatronik, 4 el, es, lakier bez widocznych wad, przebieg na 99% że rzeczywiscie 195 tyś.) tylko wiem o niej że jak on ją sprowadził ( w lecie, z Belgii) to robił tył bo dostała z prawej strony. wymieniono zderzak i prostowano klapę oraz prawe tylne nadkole. Na lampie jest drobne pęknięcie ale wszystko wygląda na dobrze zrobione, jednak nie podoba mi się prawy przód. Obrys maski powinien celować w linię błotnika a maska jest o 0,5 - 1 cm przed błotnikiem. tylko że nie w sposób góra-dół tylko przód - tył. z lewej jest ok, także szczeliny maska-błotnik nie budzą zastrzeżeń. Czy spodziewac się tu pozostałości tej kraksy czy szukać śladów na bity ten bok? Dodam że że te mocowania chłodnicy zaraz przy reflektorach są wyraźnie skorodowane i nie sugerują aby od nowości zmieniały położenie. Jakies pomysły?
Andrew - 04-03-2010, 19:03
vonPaulus89, może masz jakieś zdjęcia, żeby tu wstawić? Będzie lepiej coś powiedzieć. Ogólnie ja bym radził uważać na nadmiar szpachli. Jak auto ogólnie dobrze zrobione, to warto pomyśleć nad nim. I tak większość aut używanych w Polsce ma jakąś ciekawą przeszłość...
|
|
|