To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Świat jest mały

JCH - 21-09-2006, 14:59
Temat postu: Świat jest mały
Dzisiaj zgadaliśmy się z saphirem, że kilka lat temu pracowaliśmy dla tej samej firmy. Tylko on w Przemyślu a ja we Wrocku. No a teraz spotkaliśmy się tutaj. Świat jest mały :)

Może macie podobne sytuacje, co :?:

Anonymous - 21-09-2006, 15:21

No fakt maly jest ten swiat :P
Jaka reklame ??!!!! :?

Anonymous - 21-09-2006, 15:22

dylirzans napisał/a:
No fakt maly jest ten swiat :P
Jaka reklame ??!!!! :?

nie ma takiej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 21-09-2006, 15:26

Jaja sobie ze mnie robicie tak ?? Rozumiem...
saphire - 21-09-2006, 16:45

Ano tak to wyszło jakoś że kojarzyłem JCH z dawnej firmy no i się okazało co się okazało że się okazało :D mały jest ten świat...
Firebee - 21-09-2006, 17:02

dylirzans napisał/a:

ech... klik

Pozdr
Firek

akbi - 21-09-2006, 17:33

Firebee napisał/a:
dylirzans napisał/a:

ech... klik

Pozdr
Firek

w innym poście dzisiaj też ktoś chciał już słuchać reklamy Jacka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To chyba taki chrzest dla nowych :mrgreen:

...a tak do tematu ..
to na początku zeszłego roku z Gdańska wyjechałem do Opola,
później pod koniec grudnia kupiłem we Wrocławiu Lancerka i w marcu wstąpiłem do szlachetnego klubu Mitsumaniaków (być może też znacie ten klub, niewiem)
później (chyba w maju) pojechałem na mój pierwszy Spot w Gdańsku
a tam ....
.... patrzę a to Śruba ze swoim czarnym Coltem, który mieszka ulicę obok od mojego rodzinnego domu :mrgreen:

Hubeeert - 21-09-2006, 17:47

dylirzans, skrypt [YOU] znów atakuje ;-) wpisz w szukajkę [YOU] to zrozumiesz
A jeszcze lepiej przeczytaj
http://www.mitsubishi-gra...7&highlight=you
http://www.mitsubishi-gra...1&highlight=you

stanik - 21-09-2006, 18:29

to jesli chodzi o mały świat to ja i kolega Drout możemy coś nie coś powiedzieć na ten temat. Otóż w te wakacje ja byłem w Turcji na wakacjach i jak się dowiedziałem z forum kolega Drout też był w Turcji mniej więcej w tym samym okresie. Ale, nic w tym dziwnego, w końcu ludzie co chwile gdzieś jeżdzą, a Turcja to dość popularny kierunek wśród rodaków. A na spocie Warszawskim, który odbył się na koniec sierpnia, a na który to wybrałem sie po raz pierwszy, patrze..... a Tu para ludków, którzy w autokarze na objazdówce po Kapadocji siedzieli na fotelach przede mna przez dwa bite dni :)
Pozdrawiam

JCH - 21-09-2006, 18:59

stanik napisał/a:
patrze..... a Tu para ludków, którzy w autokarze na objazdówce po Kapadocji siedzieli na fotelach przede mna przez dwa bite dni
Noo, dobre, dobre ... :)
Anonymous - 28-09-2006, 13:38

Na pierwszym spocie w Kr okazało się że Karol widział mnie w Waksmundzie k. Nowego Targu moim coltem a że wtedy miał zamiar kupić takiego to mój mu przykuł uwagę..;) i wogóle się okazało że moja narzeczona mieszkała bardzo blisko jego znajomych i również bywamy praktrycznie w tych samych miejscach.. :mrgreen:
akbi - 19-10-2006, 16:48

Noooo jaki ten świat mały, dzisiaj sprzedałem kopiarkę do firmy w Katowicach … później okazało się, że w tej firmie pracuje właśnie JCH :D .
… a gdyby klient powołał się na Jacka to by kupił taniej :mrgreen: :mrgreen: … no ale jasnowidzem pewnie nie jest :roll:

JCH - 19-10-2006, 20:28

akbi napisał/a:
a gdyby klient powołał się na Jacka to by kupił taniej
Hue, hue, hue .... to tę górkę marży zostawmy sobie na napoje chłodzące ;)
Komu kopiarkę, komu... :?: :!: :wink:

Moominek - 21-10-2006, 15:43

Na śp. forum MMC okazało się, że firma Fido oraz szuwara współpracowała z moją. Znaczy sie były próby, a szuwar nawet był w pokoju tuz obok mojego w pracy. :)
ruslana81 - 22-12-2006, 14:12

hehe...i ja dorzucę coś od siebie :) otóż zgadaliśmy się z Grzesiem vel gregorbu, że w '99 roku mieszkaliśmy w tym samym bloku :) ) wprawdzie z rozbieżnością czasową i nie mieszkaliśmy tam w tym samym czasie, ale jednak....bloków ci w Wawie nie brak, a tu takie cosik...to był prawdziwy szok :shock: ...zaiste, uchhh! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: