To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Zmiana terminów spotów cyklicznych

pawela - 07-03-2010, 16:39
Temat postu: Zmiana terminów spotów cyklicznych
Zgodnie z propozycją Phoenixa, wrzucam ankietę z prostym pytaniem:
Czy zmieniamy daty niedzielnych spotów na pierwszą niedzielę 'po wypłacie'

Cytat:
Kwiecień - 11-go
Maj - 16-go
Czerwiec - 13-go
Lipiec - 11-go
Sierpień - 15-go
Wrzesień - 12-go
Październik - 10-go
Listopad - 14-go
Grudzień - 12-go

czy zostawiamy po staremu - ostatnia niedziela miesiąca
Cytat:
Kwiecień - 25-go
Maj - 30-go
Czerwiec - 27-go
Lipiec - 25-go
Sierpień - 29-go
Wrzesień - 26-go
Październik - 31-go
Listopad - 28-go
Grudzień - 26-go

PO STAREMU
PO NOWEMU

Celowo nie daję opcji 'nie mam zdania' - nie chcę, żeby decyzja spadła personalnie na mnie :P

Ankieta na 2 tygodnie, sugestie, mądre słowa itp mile widziane

radek79 - 07-03-2010, 19:14

witam od siebie mogę napisać tylko tyle że czy to będzie ostatnia niedziela miesiąca czy po wypłacie to i tak frekwencji na spotach nie zmieni przecież tylko liczy się kosz dojazdu i chęć pojawienia się na spocie i nic więcej żadnego charczu za wjazd się nie płaci więc po co zmieniać
iguś3001 - 07-03-2010, 21:30

Jeżeli mam wyraźić swoje zdanie to ja jestem za opcją : po nowemu". Jak dla Mnie to może nawet odbywać się co tydzień :)
tomasek - 08-03-2010, 08:29

Jeśli ma to zwiększyć frekfencje na spotach to po nowemu bo miło jest widzieć dużo MM na spotach tak jak pierwszym razem kiedy mieliśmy ponad 20 miśków. Mi pasuje każda niedziela i jak mam być to będe czy to w tą czy następna, a czy coś zmieni termin :?: zobaczymy :roll: Byłem za zmianą :)
Andrew - 08-03-2010, 12:35

Dla mnie termin nie przeszkadza, może być zmieniony lub nie. I tak muszę kawałek dojechać, więc co miesiąc raczej i tak nie dam rady ze względu na inne wydatki... Ale przydałby się takie większy spocik lubelskich MM :)
pawela - 08-03-2010, 15:32

radek79 napisał/a:
liczy się kosz dojazdu

i to właśnie poruszał Phoenix, patrząc z perspektywy studenta wcale mu się nie dziwię ;)
Osobiście jestem bezpartyjny w tej kwestii, ale jeśli jest szansa, że przedłoży się to na większą frekwencję - jestem za nowym pomysłem ;)

Spoxik - 08-03-2010, 17:19

Prawdę mówiąc to mi to jest obojętne czy ostatnia czy powypłatowa bo i tak jak to napisał radek79, nie ma tam żadnych haraczy ani opłat za wjazd więc jedynie termin zjazdu musi większości pasować.
Anonymous - 09-03-2010, 00:55

a ja jestem za nowym terminem :mrgreen:
Misieklbn - 12-03-2010, 14:20

Popieram nowy termin :biggrin:
PhoenixLBN - 16-03-2010, 22:50

mitsu maniaki głosujcie, im więcej osób zagłosuje tym bardziej miarodajna bedzie ankieta. Może i jestem dość krótko w klubie, ale nie wierze że jest nas tak mało. 2 tygodniowy termin to dość długi czas aby wiekszość z nas mogla tu zajżeć. Podejrzewam że właśnie problem frekwencji na spotach tkwi właśnie w tym że wiele osób nie chce czynnie uczestniczyć w życiu klubu. Chodzi tylko o to żeby dostać jakąś zniżke, albo trafili na to forum przypadkowo bo coś niedomagało, po rozwiazaniu problemu dowidzenia aż do następnej usterki. Jeżeli ktoś poczuł sie urażony to przepraszam, poprostu takie są moje odczucia.
pawela - 17-03-2010, 09:50

PhoenixLBN napisał/a:
Chodzi tylko o to żeby dostać jakąś zniżke, albo trafili na to forum przypadkowo bo coś niedomagało, po rozwiazaniu problemu dowidzenia aż do następnej usterki. Jeżeli ktoś poczuł sie urażony to przepraszam, poprostu takie są moje odczucia.
moje są niestety podobne, a Bogiem nie jestem, aby na siłę wszystkich tu zgarniać. Zima jest i nie mogę zaproponować nic ponad tradycyjny spot, jednak bliżej wiosny mam pewne plany wyjazdowo integracyjne, mam nadzieję, że się polepszy. Patrzcie jak zachowują się na spotach userzy którzy dłużej się znają i znają się właśnie dzięki forum - pomijam to, że zawsze można liczyć na ich motoryzacyjną pomoc, ale trzymamy się także w życiu prywatnym, a plusów tego chyba nie trzeba tłumaczyć

BTW, puściłem masówkę

Andrew - 17-03-2010, 10:07

pawela napisał/a:
jednak bliżej wiosny mam pewne plany wyjazdowo integracyjne
Ciekawe co to za plany :?: :D Czekamy na nie z niecierpliwością :)
zombie - 17-03-2010, 10:52

wypowiem sie jak auto odbiore od mechaniora:D
zbycho77 - 17-03-2010, 19:03

Zaznaczyłem opcję "po staremu", ale prawdę powiedziawszy pasuje mi każda niedziela, no chyba, że gdzieś wyjadę :)
czuk1 - 17-03-2010, 20:01
Temat postu: nie mam uwag to terminarza spotkań
Nie mam uwag to terminarza spotkań

pozdrawiam z Zamościa

Czuk Mariusz