Car Audio - Subwoofer w Cari
Ninja - 09-03-2010, 08:24 Temat postu: Subwoofer w Cari Chcę podłączyć subwoofer aktywny,ale za bardzo nie mam pojęcia do czego się podpiąć,aby wzmacniacz uruchamiał się razem z przekręceniem kluczyka w stacyjce i w jaki sposób mam przeciągnąć kable kanałem???
mephisto - 14-03-2010, 11:05
podepnij sie pod niebieski przewod ktory jest od anteny automatyczniej i sub bedzie ci sie zalanczal z radiem, a kable mozesz poprowadzic przy drzwiach, prawa lub lewa strona bez znaczenia jes tam miejsce ze dasz rade pod tapicerka pociagnac.
Jurek_Killer - 09-04-2010, 00:34
A możecie i mnie powiedzieć gdzie jest jakieś miejsce aby pociągnąć kabel zasilający z aku do bagaznika??
Anonymous - 09-04-2010, 08:44
rozbierz boczek tylnego oparcia (ten ktory zostaje po zlozeniu siedzen) tam jest miejsce do przeciagniecia kabli.
pamietam ze jest tam gola blacha wiec zabezpiecz kable peszlem lub rozcieta butelka pet.
Jurek_Killer - 09-04-2010, 10:49
Arturro, chodzi mi o miejsce wprowadzenia kabla z komory silnika do kabiny. Wewnątrz pojazdu to ja sobie poradzę.
Anonymous - 09-04-2010, 13:26
tam gdzie wchodzi cala wiazka do pojazdu, patrzac z przodu po lewej stronie sciany grodziowej, przecinasz gume i przeprowadzasz kabel.
|
|
|