To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Bez gwiazdy nie ma jazdy

gołąb - 10-03-2010, 21:40
Temat postu: Bez gwiazdy nie ma jazdy
Sprzedałem go jakieś mpół roku temu i bardzo tęsknię :( ale nie można mieć wszystkiego...jak się nie ma szmalcu

Mercedes w 126 coupe sec. silnik 4993ccm moc 262 km.Wyposażenie:webasto,klima,el szyby x4 (po opuszczeniu ich na dół brak słupka-imponujący wygląd),el lusterka abs,asr,tempomat,wycieraczki świateł,alektryczne siedzenia,również podgrzewane i wentylowane,podłokietnik,drewniane wykończenie wnętrza,skórzane siedzenia,roleta tylniej szyby,elektryczne podajniki pasów..Felgi Lorniser 17" z oponami 245x40

Kaucz - 10-03-2010, 21:59

Piękny klasyczny merol. Na pewno żal było się z nim rozstawać. Przynajmniej w dobre ręce oddałeś ?
gołąb - 10-03-2010, 22:04

Kaucz napisał/a:
Na pewno żal było się z nim rozstawać. Przynajmniej w dobre ręce oddałeś ?
Myślę,że w dobre ręce poszedł..W fajnym stanie był...
mlun - 10-03-2010, 22:24

SEC jest piękny po prostu. Chciałbym mieć kiedys takiego w garażu.
gołąb - 10-03-2010, 22:28

mlun napisał/a:
SEC jest piękny po prostu. Chciałbym mieć kiedys takiego w garażu.

nie wiem co robić...narazie złapałem bakcyla na trochę błotka....i narazie się trochę potaplam pajero,alę myślę że do seca wrócę,bo miałem go 4 lata i w najmniejszym stopniu mi się nie znudził...Praca v8,moc,komfort...niezapomniane wrwżenia :p

macia - 10-03-2010, 23:06

Mega furka Panie :lol: Uwielbiam takie miśki, nawet jak są mercedesami :P
gołąb - 10-03-2010, 23:09

mesiek misiek-nie wielka różnica w wymowie :) nawet i logo firmy może trochę i podobne(jak ktoś ma bujną wyobraźnię)
Mario - 11-03-2010, 18:18

SEC to jest piękna sprawa jak już wcześniej pisano.
Naprawdę wyjątkowy samochód.
Oj i raczej na pewno wrócisz do 126 tak mi się coś wydaję :)

gołąb - 11-03-2010, 19:34

MaRIo_ napisał/a:
Oj i raczej na pewno wrócisz do 126 tak mi się coś wydaję

myślę o tym non stoper...wogóle to był czas, że posiadałem i sec'a i pajero, ale zachorowałem trochę i była mi potrzebna" kapusta",więc musiałem sprzedać jedno z dwóch...na mercedesa znalazł się klient od razu...
Po za tym średnia pojemność na te dwa auta to prawie 4 litry na łeb-to trochę sporo :D