Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Zmiana stałej godziny comiesięcznych Spotów
akbi - 15-03-2010, 23:55 Temat postu: Zmiana stałej godziny comiesięcznych Spotów Zgodnie z sugestią zaproponowaną kilkanaście tygodni temu w temacie dot ew zmian w naszym regionie, proszę o oddanie głosu w ankiecie.
Prosiłbym jednakże, aby głos swój oddać sumiennie - tzn, że:
jeżeli obecna godzina 19 komuś uniemożliwia przyjazd na Spoty, a np dałby radę na godz 18 - to zaznacza godz 18
...ale ...
jeśli ktoś nie zjawia się (lub przyjeżdża bardzo rzadko) obecnie na Spotach, a uważa, że godzina np 20 byłaby lepsza ...choć mimo wszystko i tak jego frekwencja nie będzie większa to niech zaznaczy - "nie ma to dla mnie znaczenia "
Zaznaczyć można 3 odpowiedzi ...dlatego, że przypuszczam, że wielu osobom nie tyle jedna konkretna godzina pasuje, co pewien przedział czasowy (w końcu na spota nie przyjeżdżamy na 10 min a średnio na 1,5h)
Ankieta trwa 14 dni ...tak aby kolejny Spot, który odbędzie się w kwietniu - zorganizować już wg nowo ustalonej godziny
MichuGdy - 23-03-2010, 14:27
W końcu muszę pojawić się na zlocie
Jakieś dwa lata temu byłem jeden jedyny raz jeszcze za czasów gdy miałem Colta
Jako szczęśliwy posiadacz Carismy, w końcu pojawię się wypadałoby trochę Mitsumaniaków z mojej okolicy popoznawać
Pozdrawiam,
Michał
akbi - 30-03-2010, 10:11
no cóż ...aniketa nie została rozstrzygnięta ...więc ogłaszam szybką 7-dniową dogrywkę:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=50769
Proszę o udział w ankiecie.
|
|
|