Archiwum - [Carisma 1.8] Czy warto kupić
demise - 21-03-2010, 07:44 Temat postu: [Carisma 1.8] Czy warto kupić Carisma 1.8
Mam zamiar zakupić w/w autko .I mam pytanko do fachowców o ocenienie stanu autka po tych zdjęciach.
Nie ma tam zdjęcia silnika ale oglądałem go i nic tam nie cieknie.
http://otomoto.pl/mitsubi...-C11880173.html
robertdg - 21-03-2010, 10:26
Malowany tylny zderzak, tylny lewy błotnik, tylne lewe drzwi, jak zapewne dobrze widziałes przedni zderzak do wymiany, przydałoby się wiecej zdjec, prawy bok, komora silnika, wnetrze, jak jestes nim zainteresowany to popros sprzedajego o zdjecia.
Saqu - 21-03-2010, 12:03
Podzielam zdanie robertdg, i dodaje od siebie, że listewki z drzwi sobie chyba gdzieś poszły na browarka
Ślady po nich są widoczne a ich brakuje
demise - 21-03-2010, 17:20
reszta fotek
http://picasaweb.google.pl/kuba.es/Cari#
Proszę o szczere opinie bo jutro idę po kasę do banku
robertdg - 21-03-2010, 17:36
demise, to auto to koszmar, tylny prawy bok bez urazy, ale ślepy by lepiej dorał lakier, caly tył był malowany, pomalowane jest okropnie ze wzgledu na różnice, chcesz oglądaj auto na zywo, ale kto wie czy to auto mialo zonka z tylu czy tylko było poobdzierane. Ale dla mnie jest ewidentnym fakt ze masz do malowania ponad połowe auta ~ 2000zł, no i pytanie co jeszcze wyjdzie w trakcie eksploatacji. Nie zaglebiam sie co jest pod tym lakierem bo to jest zgadywanka
demise - 21-03-2010, 17:45
Autko widziałem na żywo szczerze nie zauważyłem tego że było malowane ale słoneczko świeciło więc pewnie dlatego.
A sam silnik jak wygląda blachy to mały pikuś.
Saqu - 21-03-2010, 17:47
I zastanów się czy chcesz się pchać w auto bez klimy, a to jednak jest przydatna i fajna rzecz
demise - 21-03-2010, 18:02
Sprzedawca jest mitsumaniak więc w konia by Mnie nie robił zresztą szczery chłopak i mu wierze więc sam pewnie kupił w takim stanie jaki jest teraz.
Saqu wiesz chodzi głownie o kasę której Ja niestety nie mam
robertdg dzięki za opinie niestety dla Mnie troszkę nie miłe ale za to szczere
Saqu - 21-03-2010, 18:10
No zapewne chodzi o kase, ale zobacz na to z drugiej strony, wstrzymasz się pare dni, dołożysz pare zł i kupisz auto z klimą. Aż tak dużo droższe one nie są, i coś przystępnego pewnie dałoby rade upatrzeć.
robertdg - 21-03-2010, 18:18
demise, ja pragne Cie poinformowac o moich spostrzezeniach, nie chce Cie straszyc, ale przedstawic mniej wiecej realnie sytuacje, to jest Twój wybór.
demise - 21-03-2010, 19:28
i jestem w kropce
robertdg - 21-03-2010, 19:51
demise, jeżeli nie przeszkadza Ci fakt różnic lakieru, oraz zderzaka przedniego, a wiesz np ze samochód nie był bity, czy tez malowanie zostało zrobione aby zniwelować rysy, czy korozje, czy podobne tego typu sprawy, czyli byl to zabieg kosmetyczny to mozesz sie nad nia zastawnowic, mozesz jeszcze sprawdzic auto w okregowce pod katem mechanicznym.
Mario - 21-03-2010, 19:55
Saqu napisał/a: | wiesz chodzi głownie o kasę której Ja niestety nie mam
|
Poszukaj jeszcze, są Carismy mniej więcej w tej cenie co ta i daj do oceny.
demise - 21-03-2010, 20:38
Dzięki panowie pogadam ze sprzedającym jeszcze (szczera rozmowa).Zanim kupię
|
|
|