To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - OT z "Co robicie w wolnym czasie"...

Adaho_krak - 21-09-2006, 23:59

karolgt napisał/a:
takze, wybaczcie moje nieobscnosci na zlotach postaram sie to zmienic

No to w niedziele masz okazje na zmiany :) i mam nadziej że wykorzystasz

karolgt - 22-09-2006, 00:07

wiem wiem ;) postaram sie byc zwarty i gotowy, z aparatem i statywem ;)

ps. czesto cie ostatnio widze (nawet dzisiaj) kolo 22 chyba sie mijalismy przed m1.

btw dzisiaj dowiedzialem sie ze glupota ludzka nie zna granic :D

na ulicy powstancow, tam gdzie jest teraz remont z wielicka, sa wydzielone 2 pasy dla jadacych w stroje kurdwanowa, no i dzisiaj na jednym z tych pasow, stala sobie samochod, z kobieta. Oczywiscie "pod prad". Samochod mial wylaczone swiatla, nawet awaryjnych nie raczyla wlaczyc, do tego rozmawiala przez komorke i miala gdzies ze ludzie kombinuja jak tu ja wyminac. Zastanawiam sie kiedy ona tam wjechala? :D przed wjazdem na wiadukt sa przeciez bloczki betonowe, wiec chyba sobie po prostu jechala tak od zjazdu, czyli jakies 1,5-2 km? no rece opadaja :evil:

Adaho_krak - 22-09-2006, 23:53

karolgt napisał/a:
ps. czesto cie ostatnio widze (nawet dzisiaj) kolo 22 chyba sie mijalismy przed m1.

bardzo możliwe wracałem z pracy między 21-22 i możesz mnie zobaczyć w odwrotnym kierunku przed 9 rano będę się za Tob± rozgl±dał :) no i być zwarty i gotowy na niedzielkę:)

karolgt - 23-09-2006, 00:05

no przed 9 rano to nie ma szans:D dla mnie to srodek nocy, chyba ze jutro bo mam mamy eskorta holowac gdzies na jakies zadupie :D

postaram sie na niedziele, ale nie obiecuje, 50% szans ;)

Adaho_krak - 23-09-2006, 00:10

jutro mam wolne tak że lipa nie jade do pracy w niedziele się postaraj na 99% tylko nagłe przypadki zwalniaj± ze spota :P
karolgt - 23-09-2006, 13:00

zwerbowalem dzisiaj jednego mitsumaniaka :D

bylem zaholowac mamy eskorta do mechanika a tam colcik, nie wiedzieli co mu jest,podejrzewali aparat zaplonowy,ale glupio kazac komus kupic nie tania czesc jak to moze nie byc to....wpadli na pomysl przelozenia aparatu zaplonowego do mnie, no i nie dziala, wiec wiadomo co w tamtym zepsute ;)

no, to dobry uczynek mam juz dzisiaj zrobiony 8)

Marcin-Krak - 23-09-2006, 14:48

1.
karolgt napisał/a:
zwerbowalem dzisiaj jednego mitsumaniaka

2.
karolgt napisał/a:
przelozenia aparatu zaplonowego do mnie,

Na mój gust to masz dwa dobre uczynki :D :P
A jak się jutro pojawisz to będzie już 3 ;)

karolgt - 23-09-2006, 14:52

Marcin-Krak napisał/a:
A jak się jutro pojawisz to będzie już 3 ;)

wlasnie jade umyc Colcika na jutro :)

u mnie niestety musi stac na parkingu "pod lipami" a z tego kapie straszne obrzydlistwo;/ juz nie wiem jak sobie z tym radzic, 1-2 dni i mozna sie przykleic do samochod, zadne woski, plyny nie pomagaja, moze ktos sobie z tym jakos poradzil ?

Anonymous - 23-09-2006, 15:01

niezły OT...
karolgt - 23-09-2006, 17:06

Ficu865 napisał/a:
niezły OT...

eeee. ja po prostu w wolnym czasie myje colcika, a miedzy myciami mysle co zrobic zeby na niego nie kapało z lipy ;]

zart oczywiscie ;)

Anonymous - 23-09-2006, 17:30

A ja to nimam wolnego czasu,wiecznie co¶ robie.A żeby niekapało na niego to trzeba go postawić w innym miejscu.Ja mam u siebie to samo,też ¶jaki¶ klej±cy syf leci mi na auto
Anonymous - 23-09-2006, 18:09

to jak już o kapaniu to ja w garażu nie parkuje bo jak leje to mi z sufitu kapie woda i czasem tynk, niedługo pewnie cegły polec±... :wink: Garaż mam nad tarasem a on nie osłonięty niczym...
Marcin-Krak - 23-09-2006, 18:21

Seba_Dominika napisał/a:
też ¶jaki¶ klej±cy syf leci mi na auto
karolgt napisał/a:
a miedzy myciami mysle co zrobic zeby na niego nie kapało z lipy ;]

Heh widzę że nie tylko ja mam podobny problem. Tyle tylko że u mnie to jest orzech i topola - a póĽniej problem z domyciem tego :evil: to może tak przy okazji jakie¶ "magiczne sposoby" macie ?? :D

Anonymous - 23-09-2006, 22:42

Ja niemyje auta :D
Anonymous - 24-09-2006, 11:58

ja czasami myje ale dzi¶ to strasznym syfem na spota przyjade w ¶rodku jak i n azaewn±trz... :|