Outlander I GEN Techniczne - pompki do spryskiwaczy oraz fotel kierowcy
Piotree - 22-03-2010, 11:04 Temat postu: pompki do spryskiwaczy oraz fotel kierowcy Witam,
Potrzebuje silniczki do spryskiwaczy(przód, tył), czy ktoś się orientuje w sprawie cen i dostepności zamienników?
A druga nawet pilniejsza rzecz to regulacja fotela kierowcy. Chodzi mi o maksymalne przesunięcie jego do przodu/do kierownicy. Fotel pasażera wyjeżdża daleko za prowadniki, a kierowcy tylko do ich końca. Czy u Was też tak jest, czy jest tam jakaś blokada, czy da się wreszcie coś z tym zrobić. Żona mnie powiesi jezeli nie!
Dzieki za pomoc.
ps. Przepraszam za mnogość tematów. Na przyszłość obiecuję poprawę, a moderatora niedługo zachęcę do usunięcia kilku z nich jeśli to okaże się konieczne.
tomek.rzepek - 22-03-2010, 22:08
Co do silników to ktoś tu pisał że od tico pasują ( a nawet jeśli nie to polecał zdjąć silnik i pójść dobrać do sklepu motoryzacyjnego). Jeżeli chodzi o pompkę do przednich spryskiwaczy to znajduje się pod zbiornikiem, wystarczy zdjąć osłonę silnika prawą. Co do tyłu to sam mam problem znajduję się gdzieś koło zbiornika ale chyba trzeba ściągnąć zderzak bo nie widać jej.
|
|
|