To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Inne modele Mitsubishi - oto przedłużenie mojej męskości

kordiank2 - 03-08-2005, 19:03
Temat postu: oto przedłużenie mojej męskości
jak to mówią: zakompleksieni faceci potrzebują dużego auta, by zrekompensować sobie brakującą męskość... polemizowałbym, ale nie ma czasu na zbędne dyskusje, kiedy trzeba ciąć metal i krzesać iskry - kolejne wyzwania monster garage czekają...

do rzeczy. po zajefajniście długiej (uff) grze wstępnej udało mi się wreszcie dojść i stałem się szczęśliwym posiadaczem tej oto bryki:

MITSUBISHI SIGMA trzy litry w automacie rówieśnica śp GALA
foto wkrótce, bo zostawiłem w kutrce.

Matejko - 03-08-2005, 19:12

o panie pogratulowac, ale to zeby az tak zle u ciebie z meskoscia?? dwojka dzieci, dom, drzewo pewnie nie jedno posadzone :D
a gal dokonal zywota czy powozi ktos inny ??

Firebee - 03-08-2005, 20:42

GRATULACJE KORDIANK2 !!!!!!!!!!!!! JA SIE RACZEJ DOMYŚLAM O KTÓRĄ CHODZI.. PRZEŚLICZNA!!
BRAWO!!
Pozdro
Firek

kochajj - 03-08-2005, 21:16

gratuluje.... prosze o fotki i specyfikacje autka :D
JCH - 03-08-2005, 21:48

Jak bylem maly to w Deutschlandzie zabral mnie gosc na stopa. Jakos tak ciemnawo bylo juz bylo, usiadlem z tylu, ruszyl ... , zza glowy zaczela dobiegac delikatna muzyczka, po chwili poznalem, ze to Phil Collins. Gosc poczestowal Marsem ... a wtedy Marsow nie bylo w Polsce. Za cholere nie moglem skapowac co to za bryka.
Jak wysiadalismy to wyciagajac bety z bagaznika zauwazylem napis: SIGMA
Wtedy pomyslalem sobie - to jest dopiero fura 8)

kordiank2 - 04-08-2005, 16:19

gal zmienił właściciela - jest duża szansa, że jego nowy pan zostanie mitsumaniakiem, ale na razie klepie go po masce - taki sadysta...

oto parę fotek z kurtki - trochę zamokły i są przekłamania koloru

full lights

zegaryna

ori fela

a tu się kawałek kosmetyczki przyplątał

buszująca w zbożu

koledzy z samoobrony zapewne zauważyli, że sigma lubi owies

fajansiarska, wieśniacza ramka z nikiem
jak widać po numerach rejestracyjnych - pojazd pochodzi z kaliforni :roll:

a tu się wykosztowałem na ori-akcesori

tu pozdrawiam wszystkich mitsumaniaków

zapłakane oczy

a tu sobie słuchamy. kształt srebrnych motywów na panelu nie jest przypadkowy...AAARRRRRGGGHHHH!!!

Rafal_Szczecin - 04-08-2005, 16:28

piakna, jeszcze tylko w kombiaczku i juz wogule cudo, ale niektorym bardziej podoba sie sedanik, ale ta sigma i tak jest piekna, widze juz nalepeczka Mitsumaniakow na swoim miejscu ;)
Bartek - 04-08-2005, 16:30

Slicznosci :D
Rafal_Szczecin - 04-08-2005, 16:31

a ja mam pytanko jakis gazik w tym jest ?? bo jezeli nie to sie wykosztujesz na nasza polska wache ;) ile to pali przy takiej spokojnej jezdzie i takiej z butem w podlodze ?? wiesz juz moze ?
pozdr.

kordiank2 - 04-08-2005, 16:39

gaz już był. wiem ile żre, bo już z tysiąca zrobiłem. więc na zbiorniku gazu (ok38litrów włazi) przejeżdżam w cyklu mieszanym (trasa 130-150kmh) i z włączoną klimą tak gdzieś z 250km (ale nie więcej :lol: )

[ Dodano: Czw Sie 04, 2005 4:43 pm ]
Matejko napisał/a:
o panie pogratulowac, ale to zeby az tak zle u ciebie z meskoscia??

no, tragedia, matejku, z tą męskością. musiałem się jakoś ratować :lol: i uważam, że ten sposób jest niezły: dżona zadowolona, kochanki też :shock:

Matejko - 04-08-2005, 17:03

fiu fiu
no ladne cacko az slow brakuje :D

Anonymous - 04-08-2005, 17:11

Niom, ladne cacko, ladne, ale na radio uwazaj jak w Wawie bedziesz, bo w moim colcie nie oszczedzili szyby, zeby podobne JVC zarabac.

Oby Ci sie dobrze sprawowal!

TNT - 04-08-2005, 17:21

Fura ladna ale jakie widoki oczywiscia zartuje Kordian gratulacje nowej maszyny. Jeszcze troche a nie bedzie modelu Misia ktorego nie posiadales. :D
kochajj - 04-08-2005, 17:43

śliczna... gratuluje... 12 czy 24V????
Jackie - 05-08-2005, 22:31

No normalnie GRATULUJĘ! :wink:
Bardzo Ładne autko. Ile dałeś??? :wink: :lol: :wink:
Pazdrawliaju i niech się spisuje jak najlepiej