To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Poszontkoffych na ZLOT

Matejko - 03-08-2005, 20:56
Temat postu: Poszontkoffych na ZLOT
jak w temacie, szukamy chetnych (5-7 osob kojarzacych uzytkownikow forum) do pomocy przy spisie spolecznosci zlotowej, oznakowaniu ich przy wjezdzie na plac oraz zaidentyfikatorowaniu :mrgreen: ,
chetnych prosze o zglaszanie sie w tym temacie (chetne kobiety :wink: wraz ze zdjeciami w bikini - kobiety moga byc zamezne, a zonate jak najbardziej :D )
taka osoba dostanie stosowny identyfikator i lizaka ode mnie,
odrazu napisze jakich wyrzeczen musi sie podjac taki poszontkoffy, ano takich ze troche czasu bedzie musial poswiecic wyzej wymienionym czynnoscia (od godziny 9 do 12 dwie ekipy spisuja oraz znakuja auta wjezdzajacych oraz rozdaja identyfikatory; od 12 do .... po 2 osoby na wjezdzie wykonuja ww. czynnosci i sa zmieniane co godzine - reszta porzadkowych w tym czasie uczestniczy w zlocie)
zgloszenia do niedzieli 7.VIII.05

(w przypadku braku chetnych sam wytypuje :mrgreen: )

kochajj - 03-08-2005, 21:09

Johnny Bravo zawsze do usług...
Chooper - 03-08-2005, 22:16

zwarty i gotowy! sabotaż to moje hobby :mrgreen: :D
Rafal_Szczecin - 03-08-2005, 22:24

to ja odpadam :( bo od 9 do 12 a my przyjedziemy dopiero moze na 13~14. i trzeba kojarzyc uzytkownikow forum, a jak ja mam kojarzyc jak Was nigdy nie widzialem ? poznam moze Hubiego, moze Matejke bo widzialem go na foto :D Krzyzaka i moja rodzinke ;) i wsio ;/

rafi

Matejko - 03-08-2005, 22:46

i tak by byla selekcja to ne nada :D :P
Anonymous - 03-08-2005, 22:51

Jak bym był pomocny to będę bardzo zadowolniiiony...
jestem od piątku
Byłem kierowcą autobusów " PKS " za komuny
i znam wszystkie typy(tak mi się wydaje)L..........i dzi

LUCJANS

Rafal_Szczecin - 03-08-2005, 22:57

matejko wielkie dzieki :P myslalem ze jakos pocieszysz a ty jeszcze mowisz ze nawet gdybym byl to i tak bym sie nie nadal
Matejko - 03-08-2005, 23:00

no ale ze co ze prawde napisalem ?? plecy sie licza juz my wiemy kogo z firencjuszem wybrac, a co z ciebie za pomoc jak cie o 7 rano na miejscu nie bedzie
Kofi - 03-08-2005, 23:10

Bede w piatek wiec pewnie ze pomoge. Wpadne pewnie z kumplem i panna. Panna bedzie robic co tam sobie bedzie chciala a kumpel z przyjemnoscia parking zamiecie :D
igi - 04-08-2005, 08:34

Kofi napisał/a:
kumpel z przyjemnoscia parking zamiecie

A samochodzik tez umyje?? :lol: Ja tez sie pisze do pomocy

Kofi - 04-08-2005, 09:17

Własnie. Czy jest w Grudziądzu jakas myjnia ręczna, najlepiej samoobsługowa typu Yellow Kercher, Carman w ostatecznosci samoobslugowa BP? Tak aby po trasie samochod opłukać (koniecznie!) hydromineralką??
Matejko - 04-08-2005, 10:47

Kofi napisał/a:
Własnie. Czy jest w Grudziądzu jakas myjnia ręczna, najlepiej samoobsługowa typu Yellow Kercher, Carman w ostatecznosci samoobslugowa BP? Tak aby po trasie samochod opłukać (koniecznie!) hydromineralką??

kombinuje sie wraz ze znizka dla zlotowiczow :mrgreen: jak nie to wstaniesz zamiasto o 7 to o 6 i umyjesz kole domku, moje tez przy okazji :D

Firebee - 04-08-2005, 20:15

Jasne ze tak.. Mysle co by nie tlumami, ale mozna przed zlotem przejechac na ręczną myjnię.. Tylko tam jeżdże punciakiem, wiec i Was wysle.. Nie najtaniej (16zł w tym wyborcza gratis:)), ale wynegocjuje stosowne warunki
Pozdro
Firek

edit: dla tych co lubia sobie sami myć jest też yellow

Matejko - 05-08-2005, 01:22

heheh a czyj pomysl byl z myjnia no czyj?? :D

chyba nie bedziemy robic gnoju jak rok temu przed domkami :D

Firebee - 05-08-2005, 07:53

taktak, to byl pomysl Matejki... brawo Matejko! Fajny pomysl :twisted:
Pozdro
Firek