[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Lekka maska.
kochajj - 26-03-2010, 16:19 Temat postu: [EAxx] Lekka maska. Witam.
Mam mozliwość załatwienia lekkiej maski w dobrej cenie. Warunkiem jest aby było co najmniej 5 osób. Maski z tworzywa o wadze około 7kg p&p tylko do polakirowania CENA - 600zł/sztuka
O taką maske chodzi:
czas na decyzje to około 2 tygodnie. cena w USA około 1000$ z wysyłką...
jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany prosze o uzupełnianie listy:
1.kochajj
anwi - 26-03-2010, 17:27
hmmm a jest możliwość z tym fajnym garbem ale bez wlotów?? raczej mojej zonie by się nie spodobało,,,,
dopiero doczytałem ze chodzi o gotowy produkt,
Lista:
1.kochajj
2.fiole1
j13mk - 26-03-2010, 18:46
kochajj napisał/a: | Maski z tworzywa | Włókno węglowe (Carbon) czy włókno szklane (Fiberglass)? Też zastanawiałem się nad odchudzeniem o parę kilo Gala...
sebo199 - 26-03-2010, 19:49
Jak karbon to fajnie wygląda bez malowania.
swinks_UK - 26-03-2010, 22:23
Taniocha, na co ludzie czekacie, to naprawdę okazja. Podejrzewam, ze to jest fibreglass, ale cena i tak jest super!
Grid - 26-03-2010, 22:35
Dobrze byłoby jednak znać szczegóły - konkretnie z czego jest zrobiona, a najlepiej jakiś link.
Ciekawi mnie też kwestia bezpieczeństwa - oryginalna maska ma wbudowaną strefę zgniotu - łamie się w połowie w razie zderzenia czołowego. Pytanie czy taka lans-maska też ma. Bo jeżeli tworzywo jest elastyczne i wytrzyma więcej niż zaczepy to mogłaby wjechać do kabiny przez przednią szybę
sebo199 - 26-03-2010, 22:36
Czy można zobaczyć jakieś przykładowe fotki produktu tej firmy od której załatwiasz maski? Jaką mają jakość? Mają jakąś stronę www?
Wszyc - 26-03-2010, 22:48
włókno szklane na bank co do strefy zgniotu zapomnij ale też nie martw się nie wpadnie Ci do kabiny nie przebije szyby poleci górą dobra ale nie będę pisał elaboratu co jak i czemu o jakość bym się nie bał bo to po prostu włókno szklane tu nie za dużo można popsuć
Ja bym brał (ale mam E5xA)
kochajj - 26-03-2010, 22:49
Maska jest z włókna szklanego... prosze bez filozofi w tym temacie... maski jak na zdjeciu (białe-do malowania)... zainteresowanych prosze o wpisywanie na liste... potrzeba 5 chetnych i tylko tylu... 6 masek nie bedzie...
Frost - 27-03-2010, 00:20
kochajj, mógłbyś zapytać czy do E5 by nie zrobili, bo chętnych by się zebrało pewnie sporo - ja mógłbym wziąść ze 2 hehe
norbiolo - 27-03-2010, 03:11
Zastanawiam się, po co te pytania wystarczy 15 sec i strona odszukana w ofercie maja jeszcze parę ciekawszych tematów np. zderzaczek a-la SPORT EDITION.
Frost83 maski do E5 niestety brak, ale jest zderzak, chyba nie fajny
kochajj - 27-03-2010, 07:50
maski nie będą ze stanów. wykona ją firam autoR:
autoR jest firmą działającą na rynku od ośmiu lat. Na początku głównym profilem działalności firmy była tylko stylizacja aut. Materiałem tylko laminat czyli mata, tkanina szklana przesycona żywicą poliestrową. Od 4 lat firma zajmuje się wykonywaniem również lekkich elementów do wszelakich sportów motorowych - główny nacisk drift, drag i wszelkie sporty torowe. Doskonalenie umiejętności i dobór odpowiednich materiałów zaowocowały niską masą wykonywanych przez nas elementów jak i ich wysoką wytrzymałością. Priorytetem zawsze była u nas jakość spasowania jak również dbałość o szczegóły. To one tak naprawdę decydują o końcowym efekcie - zero kompromisów. Z węglem-carbonem eksperymentowliśmy od dawna jednak dopiero pod koniec 2009 roku zdecydowaliśmy się na produkcję elementów z tego materiałów.
Druga strona medalu to mechanika - pasja właściciela, na tym polu mamy spore doświadczenie zwłaszcza jeżeli w grę wchodzą tematy nowe, nie sprawdzone, pionierskie.
Możemy pochwalić się pionierskimi ''swapami'', przystosowaniem aut do ruchu prawostronnego jak i wykonywaniem całych nadwozi z tworzyw sztucznych.
przykłady wykonania:
j13mk - 27-03-2010, 11:14
Wlepy tej firmy mam na zderzaku przednim, fakt - wykonanie dobre, powierzchnie gładkie... foto pokazuje, że firma ma niezłe możliwości - tylko prysnąć farbę i zakładać. Dodam, że zderzak ma nawet TÜV. Wszystko fajnie, ale ja zraziłem się trochę do laminatu...
Za OT w technicznym = RB tak dla przypomnienia !
Krzys - 01-04-2010, 18:20
HoHo nic Czarek sie nie chwalił ze bedzie maski do gala robil
kochajj - 04-04-2010, 19:12
aktualna lista
Lista:
1.kochajj
2.fiole1
kilka osób pytało na PW więc wpisywać się kto zdecydowany
|
|
|