To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - Dodatek do Auto Świata poświęcony Mitsubishi

Moomin - 27-03-2010, 19:15
Temat postu: Dodatek do Auto Świata poświęcony Mitsubishi
Witam!

Nie wiem czy widzieliście, ale w najnowszym Auto Świecie jest wkładka 16 stron o Mitsubishi! Opisują Colta, Lancera, Carismę, Galanta i Outlandera. Są opinie, typowe usterki, dane techniczne, wersje silnikowe itp. Fajna rzecz. Bardzo się zdziwiłem na plus, że zrobili coś takiego właśnie o Mitsubishi. A gazetę zobaczyłem przypadkiem na zakupach w Carrefourze i od razu chwyciłem. Spieszcie się bo nowy numer w poniedziałek i ten już wycofają. Jak będzie potrzeba to mogę zrobić skany.

Pozdrawiam. :)

Saqu - 27-03-2010, 21:17

Już było wspomniane o tym
http://forum.mitsumaniaki...er=asc&start=15

lesmen - 27-03-2010, 22:14

To ja bym był wdzięczny za skany :)
Moomin - 28-03-2010, 12:07

lesmen napisał/a:
To ja bym był wdzięczny za skany :)

Ktoś już się postarał wcześniej ode mnie :)
http://szyna.bogatynia.ne...itsumaniaki.pdf

SHARK1979 - 29-03-2010, 10:53

Moomin napisał/a:
Spieszcie się bo nowy numer w poniedziałek

No właśnie już w środe było ciężko go nabyć :? ale mam i tak troszku czytając jedyne z niewielu silników jakich nie polecają to GDI (no TD się jeszcze załapał) :( a to nagar to obroty itp no szkoda deczko

Saqu - 31-03-2010, 19:08

w "Auto świat katalog" czy coś takiego jest porównianie Carismy do Nissana Primery II, Galanta do Opla Omegi B, i Pajero do czegoś tam :P

Musze powiedzieć, że pisał to ktoś kto nawet carismy na oczy nie widział. Oczywiście zachwalając zalety pirimery itp.
Są również zdjęcia kokpitów i fota carismy wnętrza (niby)... a faktycznie wogóle jego nie przypomina xD

James01 - 19-05-2010, 17:29

Podobna sytuacja z kokpitem była w KATALOGU Samochodów używanych Auto Świata (zamiast kokpitu z Carismy pokazali wnętrze z Fiata Marea i jeszcze nazwali go szarym i nudnym):

Saqu - 19-05-2010, 18:13

Oooo właśnie o ten numer mi chodziło :P porównany z nissanem primerą. Ale dokładniej nie wiedziałem co to za model, prędzej mi na forda wyglądało to wnętrze :D
Centosz - 19-05-2010, 19:23

Wymiana oleju w dieslu co 7,5 tys. km? :shock: :mrgreen:
demise - 19-05-2010, 20:10

heheh paranoja nie to auto i może opis nie tego auta :-]
tomekrvf - 19-05-2010, 20:38

Centosz napisał/a:
Wymiana oleju w dieslu co 7,5 tys. km?

Mitsubishi w wszystkich turbodieslach (oprócz DID)zaleca wymiane oleju silnikowego co 7.5kkm.

Hubeeert - 19-05-2010, 21:14

W moim turbocolcie zaleca co 4800km ;-)
mlun - 19-05-2010, 21:20

Ale z tym zdjęciem wnętrza to polecieli:P
domel_radom - 25-05-2010, 14:21

dlatego bardziej chyba na opinie z tego forum + autocentrum trzeba patrzec, bo widac wpadki zdarzaja sie i dobrym redakcjom a co uzytkownicy sami napisza to bedzie chyba najbardziej prawdziwe ;)

sam osobiscie o gdi tak zlych opinii nie slyszalem, zawieszenie poki co tez mi nie wywala takze jestem zadowolony

aha, i jakbym mial takie wnetrze w carismie to by i bylo wstyd :D D

Master - 25-05-2010, 16:45

Niedawno tez to czytałem, w ogóle to chyba im się tak napisało na szybko bo dużo aut jest opisanych żeby zrobić talki katalog i przyciągnąć klienta, ale bzdury ogólnie, jakie problemy z niezawodnością, nie ustawny bagażnik? słabe wyposażenie przed liftem? ciężko spotkać egzemplarz bez co najmniej 2 poduszek elektryki i klimy, zdjęcie wuj wie czego i napisane szare i nudne plastiki .Porażka